Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-17-2005, 03:11 PM
Travis_BCN Travis_BCN is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: Barcelona, Spain
Posts: 38
Default Can\'t use MIDI controllers with Mbox 2

Hi there.

I just get a new Mbox 2 today, installed PT LE 6.8.1 and everything was OK. But in the MIDI Controllers menu, in Peripherals, something is wrong: whatever the type of controller i choose, the send/receive boxes remain inactive!

i have a BCF2000, using HUI protocol, and it worked ok in PT LE 6.9.2 with an original Mbox. I use 10.4.2, and i installed 6.8.1 without removing 6.9.2.

help..

Thanx.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Midi Predifined options in Peripherals\Midi Controllers menu RuffinMedia macOS 3 03-04-2015 04:54 PM
MIDI Virtual Ports not showing up in MIDI Controllers (8.0.5) emiliojazz Pro Tools M-Powered (Mac) 0 02-18-2013 12:03 PM
Midi Controllers - Midi Port Assignment eneezy1 Pro Tools M-Powered (Mac) 1 08-15-2012 08:44 PM
Midi Controllers - Midi Port Assignment eneezy1 macOS 4 07-30-2012 02:40 PM
Need advice! Mbox 2 mini with midi controllers TrustoneR 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 07-09-2007 06:20 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:22 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com