Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-07-2009, 08:26 PM
steevo605 steevo605 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2
Default PT LE8 Hanging On first Startup

Just bought PT LE8 and installed. When I try to run it hangs at installing databases. Anyone have any ideas on what I can do to fix? I'm running on a dell laptop duo core 2 3.5Ghz with Win XP with 2GB of ram. Please help! Thanx!

Steevo
Reply With Quote
  #2  
Old 04-08-2009, 01:45 AM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 17,180
Default Re: PT LE8 Hanging On first Startup

Welcome Steevo, You haven’t given us a lot to go on…

What interface are you using?
Do you have I.E.8 installed?
Do you have a qualified firewire card?
Are all of your plug-ins up to date?

You could start here.
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2020.5 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools LE 7.4 hanging on startup vlepore VENUE Live Sound Systems 1 10-11-2009 01:31 PM
Win7 + PT8cs2 MP - hanging on startup drew_fx Pro Tools M-Powered (Win) 14 06-03-2009 04:11 PM
Plug ins hanging on startup DonM Pro Tools M-Powered (Win) 1 09-25-2007 09:12 AM
Hanging on Startup...until... Severe 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 07-10-2004 11:10 PM
startup hanging, various errors davidp158 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-30-2001 08:15 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:14 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com