Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-25-2003, 06:31 AM
DEVIZE DEVIZE is offline
Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: VA
Posts: 92
Default Who is using Serato Scratch?

Hello DUC,

Is anyone using Serato Scratch without any problems? I have installed it and have had some issues with locking up. Also, are the external plates that are provided with Scratch work with your turntables and mixer? I have hooked everything up as directed but still have a few issues. I wanted to see if anyone else may have Serato Scratch working correctly or not. Give me some confidence that this works! Thanks in advance.


dual 867, 1 gig ram, 80 gig external, OS 9.2, PT LE 5.3, 002
Reply With Quote
  #2  
Old 08-25-2003, 08:04 AM
nd nd is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: New Zealand
Posts: 53
Default Re: Who is using Serato Scratch?

Hi!
I've used serato scratch with an m-box on a 12 inch powerbook and it ran fine. I took it along to a club i was djing at and it was cool, i got some people who were there to say some stuff in a mic, recorded it straight into the plugin and then scratched those sample using the records. A couple of things i found out were: When using the serato record, you must have both the left & right outs from the turntable connected or it won't work. Also, you must make sure both inputs have equal gain, or it won't go properly.
The annoying thing about using it with m-box, is there aint enough in's and outs on m-box. I was thinking i could have a mic plugged in input 1 and then the scratch record to input 2, but you cant because, u gotta have both inputs connected. So that means for scratch heads out there who need to go back through dj mixer to get your cuts going, you need an interface with more than 2 inputs if you wanna record your scratches back in to pro tools.
Also, for m-box users, make sure you have line input selected on the front (not mic).
002 rack would be ideal for a dj, you could run the whole show with that many ins and outs.

Peace!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Serato Scratch cc1 Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 05-05-2005 04:18 PM
Serato Scratch jeffreym Tips & Tricks 1 05-18-2004 06:20 AM
Serato Scratch anyone?? Still No SSL Yet Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 01-01-2003 12:40 PM
anyone try serato scratch? scientifical 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-30-2002 10:10 AM
Serato - Scratch When????? soundcheck 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 08-06-2002 03:03 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com