Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-27-2004, 07:57 PM
soakie soakie is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: Kansas City
Posts: 8
Default Mix Farm for LE

Is there any product out there like the Mix Farm for LE? Any way to increase plugin processing capability?
__________________
Soakie
Video/Animation Producer
www.realmediasports.com
Reply With Quote
  #2  
Old 11-27-2004, 10:48 PM
Third Eye Studios Third Eye Studios is offline
Member
 
Join Date: Dec 2003
Location: Albuquerque, NM USA
Posts: 1,881
Default Re: Mix Farm for LE

The UA and TC cards are both ways to add plug-in processing capability (they use the cards to process and not you CPU processor), although you have to use the VST to RTAS wrapper to use them. The best ways to increase performance are computer upgrades (new processor, more RAM, better hard drives, etc...) and OS tweaks.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-29-2004, 08:43 AM
stanonbass stanonbass is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 917
Default Re: Mix Farm for LE

I emailed TC Electronics about the powercore card and the vst wrapper. Theres still alot of issues with it he said. Ive heard the same from others as well. Not really worth getting until the iron the issues out. Best bet is getting a faster system.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amp Farm / Echo Farm Stop Passing Signal heavymoe Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 11-24-2009 09:00 AM
d24 + mixfarm + dsp farm - losing I/O on mix farm w/64 voic Chris Watkins Digidesign Hardware & Software 3 10-14-2007 09:39 PM
Amp farm 3 ilok auth. "AMP FARM TDM HD"? confirm! crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 11-19-2005 10:06 AM
'Classic' Farm vs. Mix Farm card - both have SRAM? Last Legend Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-15-2003 04:46 PM
Power of a DSP farm compared to Mix farm? Realistically. Heaven Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 06-16-2002 09:34 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:19 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com