Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-03-2001, 10:18 AM
PiratePost PiratePost is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: studio City, CA, USA
Posts: 30
Default PT5.1.1 need some solutions

I have been running 5.1.1 on my main system for a week now and have found a few problems that have slowed me down so much that without a quick solution I am going back to 4.3.2.

#1
In small view it is impossible to see the difference between a muted or un-muted region.

#2
'Write automation to all Enabled' writes to all parameters enabled or not.

#3
Waveforms in AIF files are constantly being rewritten after making edits that change duration. This was NOT the case in 4.3.2

Anyone have a work around?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
best D/A solutions jamesimm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-05-2011 04:13 PM
Drive Solutions for G5 CHRIS AIKEN Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 11-20-2007 04:17 PM
Mic Pre solutions? stuie 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 05-16-2007 06:27 PM
Backup Solutions? Nashville Bass 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 02-06-2002 05:13 AM
PT5.1.1 need some solutions PiratePost Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 08-03-2001 01:45 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:27 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com