Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 08-05-2019, 01:06 PM
AlexLakis AlexLakis is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Annapolis, MD
Posts: 1,261
Default Re: Spelling mistake

Guys, didn't you know "aplly" means "track folders" in Swedish??
Reply With Quote
  #12  
Old 08-05-2019, 02:51 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 11,830
Default Re: Spelling mistake

Quote:
Originally Posted by AlexLakis View Post
Guys, didn't you know "aplly" means "track folders" in Swedish??
Damn you figured it out
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #13  
Old 08-05-2019, 04:34 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is online now
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,622
Default Re: Spelling mistake

Quote:
Originally Posted by midnightrambler View Post
Never noticed this before

Hi,
I'm trying to reproduce this on my end. May I know how you got that option under Edit?


Thanks,
Tope
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #14  
Old 08-05-2019, 04:35 PM
DonaldM's Avatar
DonaldM DonaldM is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Indiana
Posts: 4,047
Default Re: Spelling mistake

Well, I could see how this might be a problem for some people. For those of who are fluent in English, its fine. But, some of our fellow PT users rely on internet language translators to figure things out, and I don't think "aplly" will work!
__________________
"Never believe anything you hear in a song." Tyrion Lannister, Game of Thrones
Owner: Dragon Rock Productions LLC
Dell XPS 435T/9000 Win-10 Pro 24gig RAM
IntelCore i7 CPU 920@2.67GHz
Pro Tools 2018.12
Focusrite Scarlett 8i6


Reply With Quote
  #15  
Old 08-05-2019, 04:59 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is online now
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,622
Default Re: Spelling mistake

Quote:
Originally Posted by DonaldM View Post
Well, I could see how this might be a problem for some people. For those of who are fluent in English, its fine. But, some of our fellow PT users rely on internet language translators to figure things out, and I don't think "aplly" will work!

Agree.. Are you able to see this on your end? Not sure how he arrived with it. I only get this when trying to apply/change fade curves.
Screen Shot 2019-08-06 at 7.57.28 AM.png
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #16  
Old 08-05-2019, 05:00 PM
grayter1 grayter1 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: Woodbury, MN
Posts: 284
Default Re: Spelling mistake

Quote:
Originally Posted by DigiTechSupt View Post
Hi,
I'm trying to reproduce this on my end. May I know how you got that option under Edit?


Thanks,
Tope
I couldn't reproduce it on the Windows side. That said, I'm not sure I was doing it right...

tg
__________________
Win 10 Pro / i7-6700K 4.00GHz / GA-Z170X-UD5 / 32 GB / nVIDIA GTX 1050ti / Audient iD22 / Komplete S49 / Pro Tools Ultimate 2019.6 / Nuendo 10 / Reaper 5 / Studio One 4.5 / Komplete 12
Reply With Quote
  #17  
Old 08-05-2019, 05:02 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is online now
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,622
Default Re: Spelling mistake

Quote:
Originally Posted by grayter1 View Post
I couldn't reproduce it on the Windows side. That said, I'm not sure I was doing it right...

tg

I just tried it on a Mac, can't see it as well.


Tope
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #18  
Old 08-06-2019, 04:14 AM
midnightrambler midnightrambler is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: London, UK
Posts: 2,271
Default Re: Spelling mistake

Well, to be honest, it was a bit of a wrong-key hit on my part, as I couldn't remember the correct set of key combinations for "snap to previous". Nevertheless, if you want to see the spelling mistake in all its glory, here's the recipe:

1. New session
2. New track
3. New audio file (I used "consolidate")
4. Now select the clip and hit <control><alt><left arrow key> or <control><alt><right arrow key>

Not really sure what it even means, just found it amusing more than anything else.

ps I'm on a mac running 2019.5, but I'm about to update to .6
Reply With Quote
  #19  
Old 08-06-2019, 10:58 AM
Lemoncel Lemoncel is offline
Member
 
Join Date: Aug 2014
Location: Orlando, FL
Posts: 53
Default Re: Spelling mistake

Confirmed on a Mac, PT 2019.6.
Attached Images
File Type: png Screen Shot 2019-08-06 at 1.57.03 PM.png (67.0 KB, 0 views)
Reply With Quote
  #20  
Old 08-06-2019, 02:53 PM
xrekcor's Avatar
xrekcor xrekcor is offline
Member
 
Join Date: Jun 2018
Location: Australia
Posts: 736
Default Re: Spelling mistake

Quote:
Originally Posted by JFreak View Post
Nevertheless, this is escalated already. Any bets on when it will be fixed?
Bahahahaha..... now if that had of been a dollar bill of a postage stamp it might be collectable..... if so I have a bundle for sale.... nothing under 6 figures please
__________________
Rob
———————————————————————————
MBP 15” 2018 macOS Mojave 10.14.6 Touch Bar and ID
2.2GHz 6 core 8 gen Intel Core i7 processor (TB’s to 4.1GHz)
32 Gb of 2400MHz DDR4, 1T SSD, Magic Mouse and Keyboard
Pro Tools 2019.6-23.# - HEAT applied, Cubase 9.5,
Yamaha TF5, UR44, BEHA4700
........and a bowl of M&M's
———————————————————————————
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help me not make a mistake KrisHeinold General Discussion 13 11-16-2010 10:43 AM
Editing mistake paz2c 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 08-07-2010 01:28 AM
No PTF for XP is a MAJOR mistake TSPhillips Digidesign Hardware & Software 4 06-26-2004 09:43 PM
DIGI ... Incredible Spelling errors in Spanish Camilo Toledo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 42 01-05-2004 12:06 PM
Strange "Audio FIles" folder spelling? TbagTim Post - Surround - Video 1 12-11-2002 03:04 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:54 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com