Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-03-2010, 03:12 PM
Simsy Simsy is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 29
Default How to remove Machine control on startup?

Hi

When I start my Pro-Tools 8.0.3, I have 3 pop-ups looking for licenses

DigiTranslator
Machine Control
Satelite

As these are not plugins, they do not live in the plugin folder and you are not asked to move them to the unused folder.

Where can I find them and how do I remove them so they are not found on startup?

Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 05-03-2010, 04:57 PM
Eric Seaberg's Avatar
Eric Seaberg Eric Seaberg is offline
Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: San Diego, CA
Posts: 1,820
Default Re: How to remove Machine control on startup?

I believe they're installed in Applications/Digidesign/ProTools and you can create an UNUSED folder, or just drag them to the trash if you're not going to use them.
__________________
Eric Seaberg • San Diego, CA
A.E.S., I.E.E.E., S.M.P.T.E., S.P.A.R.S.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-03-2010, 05:05 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: How to remove Machine control on startup?

I just move them to the Utilities folder, close at hand but out of the way
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #4  
Old 05-04-2010, 01:11 PM
Simsy Simsy is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 29
Default Re: How to remove Machine control on startup?

Excellent, thanks guys!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PTLE8 can't startup on "initializing machine control King Kong 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 05-26-2009 05:06 PM
How to remove Digi Translator & Machine Control Jonathan Starr Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 02-16-2006 12:29 PM
how to remove expired plugins at startup??? jmallen 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 10-26-2004 04:30 PM
Remove Pro Tools for DV Toolkit from LE Startup? benom 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-11-2004 05:57 PM
6.1 crash on loading machine control during startup? prophei 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 07-23-2003 12:41 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:10 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com