Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-18-2010, 11:18 PM
nohayniunnick nohayniunnick is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Chile
Posts: 18
Exclamation Want to upgrade but i've lost mi Mbox

Hi everyone.
I've lost my mbox2 2 years ago, but i still have mi avid account with my registered mbox and amnesty downloads etc etc etc.

I want to know if i'm still able to crossgrade even if i don't have my mbox2 serial number but i have my avid account with the mbox2 registered there.

Thx a lot
Reply With Quote
  #2  
Old 11-19-2010, 12:09 AM
nohayniunnick nohayniunnick is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Chile
Posts: 18
Default Re: Want to upgrade but i've lost mi Mbox

But i have a Digi 002 Fader that i bought used, will it work?
Reply With Quote
  #3  
Old 11-19-2010, 12:10 AM
nohayniunnick nohayniunnick is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Chile
Posts: 18
Default Re: Want to upgrade but i've lost mi Mbox

Please i need a fast answer, i want to buy it right now!
Reply With Quote
  #4  
Old 11-19-2010, 12:16 AM
Dism Dism is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,154
Default Re: Want to upgrade but i've lost mi Mbox

Quote:
Originally Posted by nohayniunnick View Post
Please i need a fast answer, i want to buy it right now!
So wait... you have an 002?

Yes... you can upgrade from an 002...
__________________

D
a n t h e I n c r e d i b l e S o u n d M a n

"Svetlana" v1 - 4.2GHz i7, 16GB RAM, OSX 10.7.4
Liquid Saffire 56 - PT10.2 - BFD2, VCC, Duende Native, Play 3.0

_C U R R E N T-D V E R B-S C O R E:515
Reply With Quote
  #5  
Old 11-19-2010, 12:20 AM
nohayniunnick nohayniunnick is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Chile
Posts: 18
Default Re: Want to upgrade but i've lost mi Mbox

Yes, i've lost my mbox 2, then i bought an used digi 002 fader but i just have my mbox 2 registered. I only bought the hardware, not the license on the 002. will it work anyway with the serial of my 002 not registered on my account?
Reply With Quote
  #6  
Old 11-19-2010, 12:32 AM
Dism Dism is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,154
Default Re: Want to upgrade but i've lost mi Mbox

Quote:
Originally Posted by nohayniunnick View Post
Yes, i've lost my mbox 2, then i bought an used digi 002 fader but i just have my mbox 2 registered. I only bought the hardware, not the license on the 002. will it work anyway with the serial of my 002 not registered on my account?
All you need is the serial on the back of the unit.
__________________

D
a n t h e I n c r e d i b l e S o u n d M a n

"Svetlana" v1 - 4.2GHz i7, 16GB RAM, OSX 10.7.4
Liquid Saffire 56 - PT10.2 - BFD2, VCC, Duende Native, Play 3.0

_C U R R E N T-D V E R B-S C O R E:515
Reply With Quote
  #7  
Old 11-19-2010, 12:34 AM
nohayniunnick nohayniunnick is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Chile
Posts: 18
Default Re: Want to upgrade but i've lost mi Mbox

Thx a lot, i was afraid of not being able to do the upgrade.
Reply With Quote
  #8  
Old 11-19-2010, 12:34 AM
nikki-k nikki-k is offline
Member
 
Join Date: Nov 2002
Location: Hobette Alley
Posts: 2,357
Default Re: Want to upgrade but i've lost mi Mbox

lol.. you really cannot make this stuff up.. rotflmao...
__________________
nikki k
Eagles may soar, but weasels don't get sucked into jet engines.
On the other hand, you have different fingers.
Quote:
Originally Posted by nikki-k View Post
Sometimes ya just gotta put your tongue on the 9V battery just to see what all the fuss is about.
Reply With Quote
  #9  
Old 11-19-2010, 12:36 AM
nohayniunnick nohayniunnick is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Chile
Posts: 18
Default Re: Want to upgrade but i've lost mi Mbox

you just did it, HAHAHA :)
Reply With Quote
  #10  
Old 11-19-2010, 12:36 AM
Dism Dism is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,154
Default Re: Want to upgrade but i've lost mi Mbox

Quote:
Originally Posted by nikki-k View Post
lol.. you really cannot make this stuff up.. rotflmao...
Indeed. Key was right... Tamara is back in the house.
__________________

D
a n t h e I n c r e d i b l e S o u n d M a n

"Svetlana" v1 - 4.2GHz i7, 16GB RAM, OSX 10.7.4
Liquid Saffire 56 - PT10.2 - BFD2, VCC, Duende Native, Play 3.0

_C U R R E N T-D V E R B-S C O R E:515
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LE to HD Upgrade in Same PC - What Gets Lost? Wireline Pro Tools TDM Systems (Win) 2 08-01-2010 11:22 AM
Lost My 7.4 Upgrade..! Kay OIh 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-14-2008 07:21 PM
Lost use of 882 in upgrade JeffFromChicago Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 10-12-2004 02:07 AM
Lost D-fi & D-fx in upgrade Speeder 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 05-15-2004 05:07 PM
lost upgrade 5.2.1 gravakords 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 10-26-2003 07:45 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com