Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-12-2007, 12:17 PM
TimmyP TimmyP is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 2
Default Crash Crash Crash Live 6 Pro Tools Rewire

I am running Live 6.0.3 in rewire slave mode from Pro Tool 7.1 on Win XP home.

My system nearly always completely locks up when running these two together. It either happens when I launch Live or when I start working in Live. The mouse stops responding and I have to reboot.

I have a hunch the problem is related to sample rate or bit depth because the error seems to occur most frequently with 48000 hz Pro Tools files (although I need to do more testing to confirm this as it seems to be intermittent even with these files).

If anyone has any ideas what I could do to fix or debug this problem I would be very interested.

Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-12-2007, 12:26 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,463
Default Re: Crash Crash Crash Live 6 Pro Tools Rewire

You should start with the steps in the Win XP/ Pro Tools 6.x/7.x General Troubleshooting thread and post specific info on your system per the info on that thread if you're unable to resolve the problem.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 11 Crash Reporter - send in those crash logs! Bob Brown Pro Tools 11 37 01-29-2015 01:37 PM
Reason 4 and Pro Tools LE 7.4 Rewire crash RevLTD 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 02-10-2010 05:51 PM
Crash crash crash crash crashhhhh crahshrbnjfgeviufdbldfgvjndgokhng FuneralMusic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 27 11-16-2009 01:02 AM
Crash, Crash, Crash!! 7.2 when deleting breakpiont Mark 66 Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 01-28-2007 10:13 PM
Installed 32track le version, won't run with Reaktor crash crash crash Christian 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 09-02-2002 12:05 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com