Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-06-2019, 12:27 AM
Schlou Schlou is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Brisbane, Australia
Posts: 4
Default Upgrading Pro Tools to run with Mojave?

I’m running Pro Tools Ultimate 12.4 (perpetual) on a MacBook Pro on which I recently upgraded the OS to Mojave. On this platform I use it with an Apollo Twin quad. It no longer sees audio. Any suggestions as to the best option to upgrade Pro Tools so it all works smoothly again???
Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 05-06-2019, 12:55 AM
Sardi Sardi is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: Perth
Posts: 1,526
Default Re: Upgrading Pro Tools to run with Mojave?

Aside from PT not yet being Mojave compatible, you’re issue may be that you haven’t given permission to PT within Mac OS.

Not sure what OS you upgraded from, but I think this ‘feature’ was introduced in High Sierra. Either way, the following may help resolve your issue.

https://support.apple.com/en-au/HT209175



Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
  #3  
Old 05-06-2019, 05:59 AM
Schlou Schlou is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Brisbane, Australia
Posts: 4
Default Re: Upgrading Pro Tools to run with Mojave?

Thanks Sardi. Will give it a go. Apparently AVID have just announced that ProTools 2019 is now supported on Mojave, so it looks like I'll have to upgrade anyway.
Appreciate the link and your advice.
Thanks!
Reply With Quote
  #4  
Old 05-06-2019, 06:27 AM
K Roche's Avatar
K Roche K Roche is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Wilds of Wyoming
Posts: 989
Default Re: Upgrading Pro Tools to run with Mojave?

Quote:
Originally Posted by Schlou View Post
Thanks Sardi. Will give it a go. Apparently AVID have just announced that ProTools 2019 is now supported on Mojave, so it looks like I'll have to upgrade anyway.
Appreciate the link and your advice.
Thanks!
Where did Avid "just announced" that ProTools 2019 is now supported on Mojave", I thought we were still waiting for a confirmed announcement
__________________
System :
Avid HD Omni I/O Interface ...Mid 2010 Mac Pro/ processor- 3.33 6-core Intel Xeon "Westmere" w/ Memory- 24 GB........PTHDN 2018.12 on OS 10.13.6 High Sierra on primary boot drive (SSD PCIe 512 GB Samsung SM951) FCPX files storage on Samsung 970 EVO 1TB and PT sessions storage on 2dn Samsung 970 EVO 1 TB --


"Peace cannot be kept by force. It can only be achieved by understanding" Albert Einstein

Enjoy the Journey
.... Kev...
Reply With Quote
  #5  
Old 05-06-2019, 07:00 AM
Schlou Schlou is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Brisbane, Australia
Posts: 4
Default Re: Upgrading Pro Tools to run with Mojave?

A video from the AVID stand at NAMM. Sorry, my bad, it’s just stating what it will feature and it being compatible with Mojave upon release. Can’t be too far away!!! Here’s hoping 🤞🏻


https://youtu.be/YL20gMLtCeM
Reply With Quote
  #6  
Old 05-06-2019, 12:03 PM
jgaz jgaz is offline
Member
 
Join Date: Jan 2017
Location: USA
Posts: 31
Default Re: Upgrading Pro Tools to run with Mojave?

They've promised it to us since January... here's to waiting... (sorry but I hate to admit it I've lost a great deal of faith in this company based on this, as have many other loyal customers, and I work at/manage a facility with a nice expensive S6)

-Jeff

Quote:
Originally Posted by Schlou View Post
A video from the AVID stand at NAMM. Sorry, my bad, it’s just stating what it will feature and it being compatible with Mojave upon release. Can’t be too far away!!! Here’s hoping 🤞🏻


https://youtu.be/YL20gMLtCeM
Reply With Quote
  #7  
Old 05-06-2019, 06:24 AM
Sardi Sardi is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: Perth
Posts: 1,526
Default Re: Upgrading Pro Tools to run with Mojave?

We’ve been waiting 5 months for that particular release.

Coming... soon.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools on Mojave / High Sierra Becharax Pro Tools 2018 5 04-24-2019 01:27 AM
Unable to use Pro Tools on iMac Pro with Mojave [solved] jasonkalman Pro Tools 2018 5 01-26-2019 08:33 PM
No more input from Mbox Pro 3 into Pro Tools 11 on Mojave? DrFox Pro Tools 11 3 10-26-2018 09:44 AM
Pro Tools 11 on Mojave does not register any incoming audio BJDeitz macOS 5 10-25-2018 02:30 PM
Installing Pro Tools 10 on Mojave ReynaldoPena macOS 15 10-20-2018 09:47 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:57 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com