Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools Software (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-11-2015, 07:02 AM
Babyboi Babyboi is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 3
Default My Pro Tools is activated but not in "My Products"

Hello,

I am having trouble and I need assistance.

preface:
I have a student license bundle for Pro Tools and it comes with Pro Tools 10 and 11. This license was transferred to me and I paid someone for it. I have the iLok and it is registered to my email. the same iLok account is linked to my Avid account. I also registered with Avid in that Popup when you launch PT. I'm using PT 10 just fine, and wish to try PT 11.

Apparently, I have already used my download code to download the PT 10 installer. So I log in to my Avid account and I click on "Avid Software Activation and Download" and it asks for my Download activation. I go to my email and take that code and put it in. I get this message:

"We are sorry, but this code has already been used to activate software, and can only be used once. If you have previously used this code to activate your product, please check your account for your downloads and codes."

So Ok, I'll check my account for downloads.
My Products and Subscriptions link - I don't see my Student Bundle License on this page. I only see the "Pro Tools LE 6.x to 7.4 Upgrade" I got way back when.

Products not yet downloaded: nothing is on here

How can I get Avid to acknowledge my license on the website so I can proceed with PT 11 installer?
Reply With Quote
  #2  
Old 06-11-2015, 07:07 AM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 10,623
Default Re: My Pro Tools is activated but not in "My Products"

Hi

Sorry to say this but you can't buy or sell a Student license so it will not work to register and get that license up and running from your account.

This should have been mentioned by the seller and he should refund you the money as you won't be able to register and use it correctly.
__________________
Best Regards
Christopher


South Side Music Group
WEBHOME
SOUTHSIDEPUB

#ninjakittenshatecrunchyleaves

Eagles may soar, but weasels don't get sucked into jet engines
Reply With Quote
  #3  
Old 06-11-2015, 10:06 AM
Babyboi Babyboi is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 3
Default Re: My Pro Tools is activated but not in "My Products"

Oh.. thank you for the information!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"There are no qualifying upgrade products on this iLok account." rgranhol4444 Pro Tools Software (Mac) 2 09-15-2015 10:57 PM
Pro Tools not appearing in "My Products and Subscriptions" fretcruiser Pro Tools Software (Win) 0 11-27-2014 05:04 AM
Magma will introduce "ROBEN" Thunderbolt/PCIe expansion products nst7 Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 0 10-01-2013 08:28 AM
Avid Account - "My Products" have gone! [solved] i_o General Discussion 3 07-25-2013 02:07 PM
Eleven rack expansion pack serial "already activated" pieroft Eleven Rack 31 12-30-2011 04:37 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:33 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com