Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-15-2014, 02:13 PM
davyjune87's Avatar
davyjune87 davyjune87 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: Mississippi
Posts: 61
Default Pro Tools Express

I have PT Express version 9 , will this software work with a Focusrite interface ?
__________________
Using Tapatalk
Reply With Quote
  #2  
Old 02-15-2014, 03:25 PM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,604
Default Re: Pro Tools Express

Quote:
Originally Posted by davyjune87 View Post
I have PT Express version 9 , will this software work with a Focusrite interface ?
Hi,

No...

We're pleased to introduce Pro Tools Express software—a new streamlined, 16-track version of Pro Tools 10 included with the 3rd gen Mbox and Mbox Mini at no extra charge, starting March 21, 2012. Pro Tools Express includes many of the same features of Pro Tools 10, though it doesn’t include the new Clip Gain feature, Beat Detective, or the Timecode Ruler—and it’s limited to a maximum of 16 stereo audio tracks.


Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-15-2014, 04:17 PM
davyjune87's Avatar
davyjune87 davyjune87 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: Mississippi
Posts: 61
Default Re: Pro Tools Express

Thanks
__________________
Using Tapatalk
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can not cut in Pro Tools express ABallew6 Pro Tools Express on Mac OS X 2 02-21-2014 11:30 AM
Pro Tools Express Jonallen1313 Windows 3 01-03-2014 03:15 AM
hi i have pro tools express and i just boguht the crossgrade to pro tools x rickluque12 Windows 4 12-24-2012 09:31 AM
Pro Tools Express Review from pro-tools-expert.com Avid Pro Tools Express on Mac OS X 0 03-30-2012 12:41 PM
Pro Tools Express Review from pro-tools-expert.com Avid Pro Tools Express on Windows 0 03-30-2012 12:41 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:31 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com