Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-21-2012, 05:35 PM
mitchelljrickey mitchelljrickey is offline
Member
 
Join Date: Jun 2012
Location: USA
Posts: 10
Default No sound - asio driver issues - NTFS issues

I'm running Windows 7 Home Premium service pack 1, Dell studio XPS8100 Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860 @2.80 GHz RAM 8 GB 64 bit operating system.


It looks like the available drivers are for Windows XP. Is this causing an audio conflict?

Trouble with audio driver on computer. Cannot get audio from main outs of Avid Eleven or Pro Tools. Sonar X1 Producer that I will continue to use does not recognize asio driver.

When clicking on Pro Tools, I get a warning message:

Warning
loss of plug-in authorization keys may occur

This system contains one or more drives formatted with NTFS, which have volume names longer than 11 characters. This combination is known to corrupt some interlock plug in authorizations. In order to remedy this issue before corruption can occur, click yes to quit Pro Tools and rename the NTFS volumes to names that are 11 characters or less.
There are a bunch of NTFS files on my computer. How do I know which ones are supposed to be shortened to 11 characters or less?

I updates the BIOS from A03 to A05, could this be the cause of the no audio?

The test sound in Pro Tools through the headphones is distorted.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ASIO Driver + Settings Issues AnnexProjekt Windows 8 12-13-2011 06:30 PM
Itunes playback issues using asio/wave driver subskin Pro Tools TDM Systems (Win) 3 12-27-2005 05:08 PM
Sound Driver PT 6.9, issues with Safari and IE isound781 General Discussion 0 09-29-2005 12:29 PM
ASIO MME WAVE DRIVER ISSUES esotericstate 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 05-17-2005 05:46 PM
Strange NTFS issues ... PLEASE HELP! Doogz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 05-01-2003 10:43 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:28 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com