Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > Buy & Sell

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-22-2013, 07:03 AM
postman56 postman56 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Canada
Posts: 409
Default Wanted HD PCIe Acell Card

If you have one your not using, passes the Digitest and looping, please get back to me with the details
Thanks
Ken
Reply With Quote
  #2  
Old 10-22-2013, 08:19 AM
klaukholm klaukholm is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Copenhagen/Stockholm
Posts: 237
Default Re: Wanted HD PCIe Acell Card

Pmd
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
pt 8 HD2 will adding an acell card help? supafuzz macOS 6 03-10-2014 12:15 PM
Wanted: HD Core PCIe Grooveguru Buy & Sell 1 02-07-2013 07:11 AM
Using a PCIe core card as additional Accel card? Firechild Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 07-30-2012 11:48 PM
Anyone using a Mac Pro with just an HD1 Acell card? Good? Allbaldo Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 04-30-2007 09:37 AM
001 card ONLY wanted scardanelli 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 04-30-2003 01:47 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:58 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com