Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 12-05-2012, 04:32 AM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,490
Default Re: How to export midi etc?

http://protools.ideascale.com/a/dtd/...les/28674-3779

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
  #12  
Old 01-08-2015, 06:27 AM
Seafoam_Green's Avatar
Seafoam_Green Seafoam_Green is offline
Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bali - Indonesia
Posts: 787
Default Re: How to export midi etc?

its 2015 ...., for god sake AVID please make this usable ..., this drives me nuts. Im, trying to edit Midi drum tracks in Protools and having to mute (cmd+m) every single other unwanted midi track before exporting the midi I want is a massive P.I.T.A
Reply With Quote
  #13  
Old 10-14-2015, 11:32 AM
remute remute is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 308
Default Re: How to export midi etc?

Quote:
Originally Posted by seafoam green View Post
its 2015 ...., for god sake AVID please make this usable ..., this drives me nuts. Im, trying to edit Midi drum tracks in Protools and having to mute (cmd+m) every single other unwanted midi track before exporting the midi I want is a massive P.I.T.A
It's bizarre that this is still an issue.
Reply With Quote
  #14  
Old 10-18-2016, 08:07 AM
antonis's Avatar
antonis antonis is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: London, UK
Posts: 1,093
Default Re: How to export midi etc?

I rarely work with midi but I currently am. And I stumbled on the same problem. This is ridiculous!
__________________
1. Mac Pro 5.1, 2.66GHz, Twelve Core, HDN, SSL Delta-Link, SSL MADI SX, HD I/O, Sync HD, PTU 2018.4, OS X 10.12.6.
2. Mac Pro 4.1, 2.66GHz, Eight Core, HD3 Accel PCIe, SSL Delta-Link, Sync HD OS X 10.8.5, Avid Satellite Link, Video Satellite LE.
3. Digidesign D-Command ES 24-fader.
4. Eleven Rack.
Reply With Quote
  #15  
Old 12-03-2016, 10:42 AM
climber climber is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: North Conway, NH
Posts: 274
Default Re: How to export midi etc?

it's now 2016 and this is still pitiful!
__________________
__________________
Al Hospers
bass, vocal, composer, engineer

CleverSounds Recording

------------------------------------------------------
OS X Mojave, Late 2013 MacPro, 6 core, 32 GB RAM, Orion Studio , PT2018.10, Slate MTi, ISA428, ADL600, Distressor, Grace 501, Dimedio, Obsidian, One LA, BAC500, Harrison 32 EQ, UAD2 OCTO, Focal 6 be, Auratones...
Reply With Quote
  #16  
Old 06-15-2018, 11:02 AM
willco willco is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: london
Posts: 47
Default Re: How to export midi etc?

for the love of synths, how can this still need this as a workaround re: muting regions <facepalm>
Reply With Quote
  #17  
Old 06-19-2018, 12:29 AM
DonaldM's Avatar
DonaldM DonaldM is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Indiana
Posts: 3,808
Default Re: How to export midi etc?

Quote:
Originally Posted by willco View Post
for the love of synths, how can this still need this as a workaround re: muting regions <facepalm>

Yup!
__________________
"Never believe anything you hear in a song." Tyrion Lannister, Game of Thrones
Owner: Dragon Rock Productions LLC
Dell XPS 435T/9000 Win-10 Pro 24gig RAM
IntelCore i7 CPU 920@2.67GHz
Pro Tools 2018.4
Focusrite Scarlett 8i6


Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Export MIDI Without General MIDI assignments grhufnagl 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 02-24-2009 10:12 AM
Export MIDI produces corrupted data. Unable to export MIDI ! Chris7514 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 05-01-2007 08:18 PM
Midi export Toontrack Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 08-07-2006 11:13 PM
protools midi export to garageband midi? speky 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-23-2006 11:39 AM
Export MIDI ?? Virtual 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 08-30-2002 09:03 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:21 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com