Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-12-2001, 02:13 PM
t0kdag0n t0kdag0n is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: NY, NY, USA
Posts: 15
Default PT LE and Tokyo 2.5

I must be missing a step, but I am unable to select Tokyo as a send for a MIDI track. I have reconfiged OMS for the Tokyo and have DirectConnect installed. I also use Bitheadz software over DC. They are listed in the send list, but no Tokyo. Any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-13-2001, 06:23 AM
currency nutter currency nutter is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: London, mess, UK.
Posts: 3
Default Re: PT LE and Tokyo 2.5

double click the iac driver in oms, type in "into tokyo" or something, then you can select that as the output from a pt midi track.
You then have to set tokyo to look at that iac buss...
Reply With Quote
  #3  
Old 03-15-2001, 09:29 PM
midigeek midigeek is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Houston, Texas 77082
Posts: 64
Default Re: PT LE and Tokyo 2.5

Did you install the Tokyo plug-in in your DAE plug-in folder? The installer does not install that plug-in.

MS

Reply With Quote
  #4  
Old 03-17-2001, 12:05 AM
t0kdag0n t0kdag0n is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: NY, NY, USA
Posts: 15
Default Re: PT LE and Tokyo 2.5

Thanks, guys. Naming the IAC driver was the ticket.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OT- Anyone here in Tokyo? valvebrother General Discussion 0 03-15-2002 02:30 PM
OT- Anyone here in Tokyo? valvebrother 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-14-2002 09:48 AM
motormix with tokyo/reason beardeddubster 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 01-18-2002 05:11 PM
Tokyo plugin Dae Error Tom_Weber Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 04-07-2001 07:31 AM
Tokyo plug chengod Digidesign Hardware & Software 0 11-28-2000 04:57 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:25 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com