Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-09-2013, 09:38 PM
jburton jburton is offline
Member
 
Join Date: Oct 2013
Location: WV
Posts: 1
Default Unable to locate hardware message Mobile Pre MKII

I'm getting an Unable to locate hardware message. Everything is hooked up. Pro Tools SE loaded the driver. I downloaded the most up to date driver I could find, didn't work. Do I need to uninstall the other driver? If so how?

Avid Pro Tools SE Software. Mobile Pre MKII Hardware. Sony VAIO Laptop. Windows 7 Home.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-09-2013, 09:48 PM
Bruce Paine Bruce Paine is offline
Admin Emeritus
 
Join Date: Apr 1998
Location: Carmel, CA
Posts: 2,819
Default Re: Unable to locate hardware message Mobile Pre MKII

I remember Pro Tools SE software came with the Avid Recording Studio, KeyStudio, & Vocal Studio bundles, and worked with the included Fast Track USB, USB Micro, and Producer USB microphone hardware included in those 3 bundles, respectively.

Did your Mobile Pre come with Pro Tools SE software? If not, I'm not sure SE supports that hardware. I could certainly be wrong, just asking.


Thread moved to the Pro Tools SE and Essential (Win) forum.
__________________
Bruce Paine
System Details
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Message "unable to locate Digidesign hardware" -7.3 Help cuteukrainian 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 07-11-2008 03:05 PM
"unable to locate Digidesign hardware" message fergusongs 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 07-22-2007 12:57 PM
"unable to locate hardware" message on start up drjimb 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 03-19-2007 06:39 AM
Unable to Locate Hardware Message Beavis42 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-19-2005 05:40 PM
Unable to locate hardware error message. AncientMan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 08-01-2004 10:40 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:32 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com