Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-25-2010, 04:26 PM
BlackOxx BlackOxx is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1
Default Cant Enable Record On Transport -- Help

I've Had This M Box Mini 2 For 2 weeks -- Working On A Dell Inspirion -- Up Until Last Night Everything Worked Great -- Now When I Enable the Track I Want To Record, Press Play, Then as i try to record on transport....It Wont Turn Red (On Normal Mode)....If I Put It Into Punch Mode It Works......Help
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Any shortcut to enable/disable pre-roll in transport? Zarabozo Pro Tools 10 2 01-11-2014 01:21 AM
How to Record Arm Record Enable using Axiom Pro Hyper Control Cosme MIDI 1 04-16-2013 04:56 AM
PT8 - HUI record enable leads to record-safe JMDNYC Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 12-30-2008 06:33 AM
Record enable rotoman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-05-2006 10:33 AM
Urgent: Record Enable greyed out--can't record! FlyingDisc 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-25-2001 09:55 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:27 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com