Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-16-2005, 09:23 AM
vasco001 vasco001 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2
Default Strange Digital Noise Mixing 5.1 with TDM 6.4.1OSX

hi, if anyone can help me
im mixing 35 channels 5.1 on a mac 1.25 single procesor, Ram 1 giga, TDM system, and after play a few minutes, it appears a strange noise, like digital noise. Is possible that im a little short in the ram?, checking cpu usage, is ok, no more than 40 %.
Txs in advance

vasco
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange noise using VRM Box gerswork Windows 0 07-08-2011 06:04 AM
Strange digital noise behavior mlom Eleven Rack 2 05-10-2011 02:40 PM
Strange Digital Noise druning play back with 002 TedSinister 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 06-02-2005 06:03 PM
My 2nd strange audiosuite mixing problem spiritfallrecording 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 07-08-2004 08:52 PM
Strange digital noise... dparada78 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 05-14-2002 09:16 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:23 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com