Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-18-2007, 10:27 AM
x9blade x9blade is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: NY
Posts: 1,395
Default 7.4 crashes at initializing hardware(dsi) SOLVED!

i now get this crash everytime i start pt's since upgrading to 7.4
__________________
3930K I7,X79 asus,GTX780,Samsung SSDx2,Western Digital Black 2TB HDDx4
32 Gb Corsair ram,30"Apple Cinema Screen,HD NATIVE
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT HD8 - Stuck at Initializing Hardware (DSI) RoofTopLuki Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 07-08-2014 12:03 AM
Pro Tools 11 crashes at initializing controllers S-O Pro Tools 11 2 02-10-2014 11:50 AM
Initializing Hardware DSI steffen75 Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 12-02-2011 12:03 PM
Problem Initializing Hardware (DSI) StanleyPat Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 08-03-2009 09:32 AM
PT 7.3 crashes when initializing Hardware September Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 02-12-2007 11:44 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:47 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com