Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  ē  Community Terms of Use  ē  Help Us Help You

Knowledge Base Search  ē  Community Search  ē  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-10-2018, 07:50 AM
Raoul23 Raoul23 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: UK
Posts: 2,871
Default OSX 10.9.5 no waves in audiosuite??

Just noticed my waves plugins are not in the audio suite drop down menu??

Waves version installed os 9.3 anyone no how to fix this issue do i have to rescan a folder or something. Ive tried a fresh install but this didnt sort the issue.

Thansk Raoul
__________________
Raoul Crane
www.blaze-studios.co.uk

PT 10.3.10 HD Accel 6, Mac Pro 3.1 Dual Boot Lion 10.7.5 and Maverick 10.9.5 32GB Ram Magma PE6R4i Chassis
Reply With Quote
  #2  
Old 03-11-2018, 11:30 AM
Raoul23 Raoul23 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: UK
Posts: 2,871
Default OSX 10.9.5 no waves in audiosuite??

This is strange as Iíve just checked my Mac Book Pro which is running 10.9.5 and waves are in the audio suite drop down menu?? I used same installer and everything??

Iím confused ??


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Raoul Crane
www.blaze-studios.co.uk

PT 10.3.10 HD Accel 6, Mac Pro 3.1 Dual Boot Lion 10.7.5 and Maverick 10.9.5 32GB Ram Magma PE6R4i Chassis
Reply With Quote
  #3  
Old 03-12-2018, 02:10 PM
Raoul23 Raoul23 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: UK
Posts: 2,871
Default Re: OSX 10.9.5 no waves in audiosuite??

Sorted, some how I must have hit donít use audio suite plugins when pro tools first scanned the folder. Waves support pointed me in the right direction


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Raoul Crane
www.blaze-studios.co.uk

PT 10.3.10 HD Accel 6, Mac Pro 3.1 Dual Boot Lion 10.7.5 and Maverick 10.9.5 32GB Ram Magma PE6R4i Chassis
Reply With Quote
  #4  
Old 03-13-2018, 11:17 AM
Raoul23 Raoul23 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: UK
Posts: 2,871
Default Re: OSX 10.9.5 no waves in audiosuite??

Well I thought it was sorted, booted Mac up today and the waves plugins were missing from the audio suite again. I closed PT held shift and reopened PT and guess what?? The box next to donít use audio suite was ticked again. Now I no for a fact I didnít tick it this time. Iíve sent waves support an email hopefully these can help me


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Raoul Crane
www.blaze-studios.co.uk

PT 10.3.10 HD Accel 6, Mac Pro 3.1 Dual Boot Lion 10.7.5 and Maverick 10.9.5 32GB Ram Magma PE6R4i Chassis
Reply With Quote
  #5  
Old 03-13-2018, 11:22 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,379
Default Re: OSX 10.9.5 no waves in audiosuite??

Quote:
Originally Posted by Raoul23 View Post
Well I thought it was sorted, booted Mac up today and the waves plugins were missing from the audio suite again. I closed PT held shift and reopened PT and guess what?? The box next to donít use audio suite was ticked again. Now I no for a fact I didnít tick it this time. Iíve sent waves support an email hopefully these can help me


Sent from my iPhone using Tapatalk
Hi,

That is something you usually do when installing? tried running the installer again?


Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering E-Mixing & Mastering facility
www.ukmastering.com


PT10.3.7 Lion HD6 accel Magma PE6R4 Control 24 Harpertown 8-core UAD-2 Quad / SSL Duende Native. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, Solid State Logic VHD, Anthony De Mario ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #6  
Old 03-13-2018, 11:28 AM
Raoul23 Raoul23 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: UK
Posts: 2,871
Default Re: OSX 10.9.5 no waves in audiosuite??

Hi Chris

Run the installer 2 times now, still the same ??






Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Raoul Crane
www.blaze-studios.co.uk

PT 10.3.10 HD Accel 6, Mac Pro 3.1 Dual Boot Lion 10.7.5 and Maverick 10.9.5 32GB Ram Magma PE6R4i Chassis
Reply With Quote
  #7  
Old 03-13-2018, 01:22 PM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,379
Default Re: OSX 10.9.5 no waves in audiosuite??

Hi,

Could try trash prefs

User/Library/Prefs/Waves/pluginFolder_scanView


Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering E-Mixing & Mastering facility
www.ukmastering.com


PT10.3.7 Lion HD6 accel Magma PE6R4 Control 24 Harpertown 8-core UAD-2 Quad / SSL Duende Native. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, Solid State Logic VHD, Anthony De Mario ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #8  
Old 03-13-2018, 01:39 PM
Raoul23 Raoul23 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: UK
Posts: 2,871
Default Re: OSX 10.9.5 no waves in audiosuite??

Thanks Chris Iíll try that


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Raoul Crane
www.blaze-studios.co.uk

PT 10.3.10 HD Accel 6, Mac Pro 3.1 Dual Boot Lion 10.7.5 and Maverick 10.9.5 32GB Ram Magma PE6R4i Chassis
Reply With Quote
  #9  
Old 03-16-2018, 11:29 AM
Raoul23 Raoul23 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: UK
Posts: 2,871
Default Re: OSX 10.9.5 no waves in audiosuite??

That worked Chris, thank you


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Raoul Crane
www.blaze-studios.co.uk

PT 10.3.10 HD Accel 6, Mac Pro 3.1 Dual Boot Lion 10.7.5 and Maverick 10.9.5 32GB Ram Magma PE6R4i Chassis
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Using Waves Tune in Audiosuite Mark Swanson 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-28-2011 10:26 PM
waves overwrite in audiosuite utility 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-03-2009 10:24 AM
Waves V6 can't use "Audiosuite" modulo2008 Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 07-09-2008 09:29 AM
Waves AUDIOSUITE latency Darin Donovan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 03-31-2003 09:11 PM
Waves 3.0 / Audiosuite question daiker Pro Tools TDM Systems (Mac) 11 01-17-2001 12:41 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:58 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com