Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-17-2002, 05:59 AM
Fecho Fecho is offline
Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Quilmes
Posts: 3
Default Problemas con mis backups

Hola gente, mi problema es que cuando hago un backup de mi session en un cd y luego de un tiempo vuelvo a meterlo en mi pc, no me permite procesar los tracks con los plugins audiosuite. Estoy seguro que tiene que ver con el disk allocation pero eun no puedo solucionarlo [img]images/icons/confused.gif[/img]
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problemas con mi macbook pro kurtalejandro19 Pro Tools TDM Systems (Win) 1 07-19-2010 10:20 AM
Problemas con mbox 2 ggcarrizo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 05-05-2008 06:26 AM
Problemas con Protools 5.3.1 audioplace estudios 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 04-23-2005 02:46 PM
Problemas con el Mbox en Win XP... arturosoundengineer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 09-02-2003 10:42 PM
Problemas en castellano AdrianGustavo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 06-24-2002 10:16 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:53 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com