Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Third Party Interfaces

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-26-2019, 08:20 PM
JoeLouis JoeLouis is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Miami, Florida
Posts: 46
Default Pro Tools 2019 with Focusrite Scarlet 616?

Hello community. Just a fast question:

Does Pro Tools 2019 / iMac 2019 / OSX Mojave, work with Focusrite Scarlett 616 Interface?

If not, any advice?

Thanks in advance

Happy 2020!
Reply With Quote
  #2  
Old 12-26-2019, 10:18 PM
Sardi Sardi is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: Perth
Posts: 1,810
Default Re: Pro Tools 2019 with Focusrite Scarlet 616?

Yes.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need Help Setting Up For First Time With Focusrite Scarlet 2i2 Coltontb20 Pro Tools 12 1 09-08-2016 09:48 AM
Focusrite Scarlet 18i20 tchipman Third Party Interfaces 43 06-03-2015 10:05 PM
Focusrite Scarlet 6i6 issues (PC) rogerfiets Third Party Interfaces 2 03-17-2015 08:50 AM
Mbox Micro with PT 8 LE + Focusrite Scarlet 2i2 elmodagansta Windows 2 02-08-2013 03:57 AM
transfuser with protools 9 and focusrite scarlet 8i/6 zela8 Virtual Instruments 0 10-16-2011 11:27 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:32 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com