Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-03-2010, 11:44 PM
pwillis pwillis is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Toronto
Posts: 13
Default Buss Errors - Mac or PT message?

Here's the actual message:

"Bus error " in thread "Main Thread", at address 0xbfffe310

PT 8 LE on a Mac G5 running 10.5.8

When I'm not using PT for awhile and return to my PC I tend to get this message of recent. Both PT and OS X are relatively new installations (2 weeks).
I'm actually testing both and am accustomed to using PT 7HD with OS X 10.4.11.

Any insight into this would be greatly appreciated. Thanks in advance for you time.

P
Reply With Quote
  #2  
Old 02-04-2010, 12:06 AM
Sean Russell Sean Russell is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: DC Metro
Posts: 1,286
Default Re: Buss Errors - Mac or PT message?

Does your system allow for sleep settings? That's a no-no. Walking away from a session for more than 10 minutes is a bad idea.
__________________
... but does it help the chorus?
Reply With Quote
  #3  
Old 02-04-2010, 12:34 AM
pwillis pwillis is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Toronto
Posts: 13
Default Re: Buss Errors - Mac or PT message?

Interesting. I've played with those (preference) settings recently because I was having problems with an external HD so in the back of my mind, I was wondering what affect "Sleep" might have on a session. Typically, I have them off and would agree with you 100%.

In this particular instance, sleep was enabled so you may have hit the nail n the head. I just turned it off and will observe.

Thanks very much for your input!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Aux buss path going to wrong buss? pqlior@mac.com macOS 3 10-10-2013 09:50 AM
Output to a Buss or send to a buss stainless 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 04-11-2009 05:28 AM
external analog buss effects buss effects patching bryanbassett Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 10-07-2004 04:39 PM
Master faders on buss pairs / BTD from buss pairs tld Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 11-19-2002 03:06 PM
digidesign scsi buss errors question Tex Tiles Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 08-03-2002 07:19 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:27 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com