Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | S3

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-03-2019, 03:22 AM
cheney5 cheney5 is offline
Member
 
Join Date: May 2012
Location: London
Posts: 36
Default Eucon 19.7.0.101 Auto Assign Issue

Hi,

Here is my issue:
My old Eucon would not auto-assign the faders when I hide a few tracks from my layout.
So I would have a layout with 16 SFX tracks originally and I have hidden some; flicking between the layouts would leave the faders blank where the hidden tracks were.

The new version of Eucon default auto-fills when a track is hidden in a layout. How can I stop this auto-assign?

It's just so messy having the Auto Assign throw channels I don't need across my S3.

I had hoped there would be a default setting to not Auto Assign and Blank Track instead.

Any help would be amazing.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-03-2019, 06:14 AM
cheney5 cheney5 is offline
Member
 
Join Date: May 2012
Location: London
Posts: 36
Default Re: Eucon 19.7.0.101 Auto Assign Issue (SOLVED)

Problem Solved!

To prevent the channel becoming "auto-assigned" I rebuilt all my layouts, by saving them all as blank channels, then adding the desired tracks and saving over that layout.

Now when the track is hidden the fader stays blank.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Input/Output assign issue DJFAZ Getting Started 4 10-19-2017 07:01 AM
numbers of assign in EUcon zejuju Artist Series 6 03-23-2017 09:24 AM
Why is there still no Auto Plugin Focus for Eucon Surfaces? bobbyguelz Pro Tools | S3 5 03-22-2016 04:45 PM
EUCON 3.3.1 Won't assign wheel commands to Transport jog/shuttle JWalkerPostAudio Artist Series 0 09-15-2015 11:43 PM
Artsits Control ASSIGN/Select Button: is there that Command in the Eucon List?? AMIEL Artist Series 0 02-04-2015 07:52 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:18 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com