Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 01-19-2019, 02:12 PM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 15,813
Default Re: Plug in appears in Audiosuite menu but not in my inserts

Quote:
Originally Posted by dailymc1 View Post
No-one seems to have answered the actual question?
I've got the same problem. Just installed a plug-in from computer music & says it's an insert (it's called SpeakerSIM.... looks really interesting for getting that 'telephone' effect on a vocal, but course, time to experiment...) & I can see it in my audio suite plug-ins (which, to be honest, I'm not exactly sure what they actually are?... surely you can process any audio by just bouncing out?!) but not in my insert, yet, the screen shot in mag says its there?!... flummoxed as this has happened a few times!?...
Anyone?
Are you trying to put a mono plug on a stereo track or vice versa?
I suggest you spend some time reading the PT User's Guide (aka The Manual) to see what AudioSuite plugins are and how they work. Short story is AS plugins only process a user-selected portion of audio and not necessarily the whole track. And it's destructive whereas a plugin on an insert leaves the audio alone and is applied after the fact.

Also make sure that plugin is either RTAS or aax32 which are the two insert plugin formats in PT10.

Can you post a link to where you got the plugin from so we can get a bit more background?
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Setting up Default Plug-ins for AudioSuite and Inserts jeffro Tips & Tricks 1 05-16-2013 03:46 PM
audiosuite plug at top of menu omnitarian 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 01-31-2011 11:18 AM
[PT8 Bug?] AIR Plug-Ins Not In AudioSuite Menu... Intended? Anthony Jr. 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12 03-09-2009 06:29 PM
inserts menu oren 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 08-08-2006 05:00 AM
Audiosuite menu and new Plug-ins Driven1 Digidesign Hardware & Software 14 09-21-2002 11:04 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:34 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com