Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-27-2019, 11:15 PM
larsongs larsongs is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 345
Default Won't create Session from Template?

Running PT10, MBP, Glyph External HD, PResonus 16.4.2....

I'm currently running & using PT10. But, I recently purchased PT2018 & registered it with ILok & PT.. I haven't upgraded to it yet. For later use when I upgrade my MBP or get a new IMac...

Using my current PT10 I'm unable to create a New Session from one of my Templates? Any ideas or suggestions?

Trying to create new Session but get a message that says,

Could not complete the open Session Command because you don't have appropriate access priveliged (-5000) while creating Larson Brothers Album 2

Last edited by larsongs; 01-28-2019 at 08:25 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-28-2019, 08:39 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,469
Default Re: Won't create Session from Template?

Quote:
Originally Posted by larsongs View Post
Running PT10, MBP, Glyph External HD, PResonus 16.4.2....

I'm currently running & using PT10. But, I recently purchased PT2018 & registered it with ILok & PT.. I haven't upgraded to it yet. For later use when I upgrade my MBP or get a new IMac...

Using my current PT10 I'm unable to create a New Session from one of my Templates? Any ideas or suggestions?

Trying to create new Session but get a message that says,

Could not complete the open Session Command because you don't have appropriate access priveliged (-5000) while creating Larson Brothers Album 2

Hi,


This could be to do with disk permissions on the hard drive or folder where your template is.


Go to the folder and drive and check disk permissions. Right click> get info> sharing and permissions. Click the lock logo bottom right to un-lock then you can change all permissions for system / admin / user/ everyone etc to "read & write"


see if that works




Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club_Build A Tower top 20 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 Control 24 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-29-2019, 10:40 PM
larsongs larsongs is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 345
Default Re: Won't create Session from Template?

Thanks, that was it....
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Create session from template prob - PT12.7, Mac OS Sierra. oscar4072 Pro Tools 12 2 02-07-2017 08:34 AM
How do you create a Session template ? kt90 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 02-13-2009 02:05 PM
How do I create a Mix or Session Template? dougied 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 03-17-2008 05:38 AM
How do you create a session template in protools7? JAKE @ LOUD Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 06-24-2006 08:43 AM
How to create a "template" session ? David Every 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 11-12-2005 07:53 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:59 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com