Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Eleven Rack

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-06-2015, 03:17 PM
mikefont mikefont is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Texas
Posts: 691
Default Quick question for 11R with PT11

Hey guys,

Just recently I finally upgraded my Windows 7 PC from PT10 to PT11 and I have noticed something that I'm sure is a simple adjustment that I am missing. I'm guessing that it has been covered before, but I cannot find any reference to it, so my question is...

When I am using the 11R in a PT11 session, even when I do not have a track armed, I am still getting sound from the 11R thru my monitors. I noticed this at first right after I finished recording a guitar track thru the 11R...I then unplugged the guitar but left the cable plugged into the TrueZ input and would notice an occasional static "pop" just like you would hear as if you unplugged the guitar from a live amp.

I tried Alt+K to see if I could toggle the input monitoring setting off like I could in previous versions of Pro Tools, but that is not working. It is almost as if I have 2 audio sources going thru the monitors at the same time. So when I am doing something with a track that isnt using the 11R at that moment (say a drum track), I still get the audio from the 11R and that gets distracting.

And no, this does NOT happen when I open up a Pro Tools 10 session....

Anyone know what the solution is?

Thanks...


.
__________________
Lenovo IdeaCentre K430 Windows 7 Pro SP1 64bit PC with 3rd generation 3.4 GB Intel Core i7-3770, 32GB DDR3, 2TB HDD, NVIDIA GeForce GT620 running Pro Tools 11.3.1 and PT 10.3.9 and the ELEVEN RACK!
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT11 Quick Bounce Issue Dot Pro Tools 11 7 01-08-2014 10:03 PM
Quick Question - OS 10.7.5 & PT11 grovephil Pro Tools 11 15 09-30-2013 07:43 AM
quick question - Mbox Mini question - i forget JRup 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 10-18-2009 03:55 PM
quick question needs quick answer SublimeAndy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 02-27-2005 10:44 AM
Quick quick quick DSP farm card Question Mr335 Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 12-06-2002 08:37 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:17 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com