Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-18-2012, 05:02 PM
Mykul0rr Mykul0rr is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: Manchester
Posts: 11
Default PT 10.3.2 Major issues - help?

Hi All,

I don't often come on here for help...but I am stumped if I know what is happening.

Did an upgrade from PT10.2 to 3.2; prior to upgrade 10.2 was solid.

Did the uninstall of HD + drivers.

1. Tried to upgrade ilok - will not sync (upgraded driver & client )
2. Installed PT10.3.2 - all ok, so far.
3. Launched PT - loaded a previous session, which ran fine under 10.2
Complete crash with 20% CPU load.

Restarted - lost sync with audio interface
Re installed audio drivers, relaunched PT and loaded another session that was solid.

Massive latency issues; tried to correct - locked up, crashed and burned!

I have done this with another few attempts, using different sessions.
Best result was with a buffer of 256k, level4 streaming, short delay compen.

Soon as I try to change a RTAS instrument, crash.

It is massively unstable.

I have sent for help from ilok, to try and resolve the sync issue.

As for PT...well I'm up here looking for answers.

Should I revert to PT10.2?

Is 10.3.2 stable or are there many issues with it?

here's hoping someone can help

Regards
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Major PT 11 Issues DonaldM Pro Tools 11 76 08-02-2013 12:33 AM
Major Freeze Issues Connor macOS 1 03-28-2012 11:56 AM
MAJOR ISSUES WITH 002 RIG!!! HELP!!!! andy1908 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 11-06-2007 04:30 PM
major, major issues satchvai 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 02-03-2006 01:10 PM
Having major PT issues. prismtheory Pro Tools TDM Systems (Mac) 12 05-16-2005 11:22 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:40 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com