Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-06-2004, 09:59 AM
Bigpit Bigpit is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: Norway, Mosjoen
Posts: 257
Default Edirol super Quartet



Each time I open a session with this VST (edirol) for the second time, the LE jams. (bad english) The first time I open the session it works fine, but the second time when protools is activating the vst's protools jams. Anyone had this problem?
__________________
Protools 9, digi 002 rack.

CPU: Core i5 760
RAM: Lynnfield, 4GB DDR3, P55-chipset, LGA 1156
Cooler: Master CM 690 II Advanced Sort
Graphic: XFX Radeon HD 5870 1GB GDDR5
System HD: Crucial RealSSD C300 2,5" 64GB
Storage HD: 500 GB
External HD: 500 GB
Op system: Microsoft Windows 7 Home Premium NO
OEM, 64bit
Reply With Quote
  #2  
Old 04-06-2004, 10:04 AM
Bigpit Bigpit is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: Norway, Mosjoen
Posts: 257
Default Re: Edirol super Quartet

I have to restart my computer to open the session again. This is bad..
__________________
Protools 9, digi 002 rack.

CPU: Core i5 760
RAM: Lynnfield, 4GB DDR3, P55-chipset, LGA 1156
Cooler: Master CM 690 II Advanced Sort
Graphic: XFX Radeon HD 5870 1GB GDDR5
System HD: Crucial RealSSD C300 2,5" 64GB
Storage HD: 500 GB
External HD: 500 GB
Op system: Microsoft Windows 7 Home Premium NO
OEM, 64bit
Reply With Quote
  #3  
Old 04-06-2004, 07:49 PM
Bigpit Bigpit is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: Norway, Mosjoen
Posts: 257
Default Re: Edirol super Quartet

just write something here.. Want to check if my homepage appears!
__________________
Protools 9, digi 002 rack.

CPU: Core i5 760
RAM: Lynnfield, 4GB DDR3, P55-chipset, LGA 1156
Cooler: Master CM 690 II Advanced Sort
Graphic: XFX Radeon HD 5870 1GB GDDR5
System HD: Crucial RealSSD C300 2,5" 64GB
Storage HD: 500 GB
External HD: 500 GB
Op system: Microsoft Windows 7 Home Premium NO
OEM, 64bit
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Using Apogee Quartet and Rosetta Larryboy Pro Tools 10 0 07-31-2013 08:44 AM
Super quartet in pro tools - pitch has changed dekits Virtual Instruments 0 02-27-2008 02:08 PM
string quartet recording doylemusic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 14 07-28-2005 03:34 AM
Recording a string quartet - how many mic? gonglee Tips & Tricks 3 05-13-2004 07:01 AM
another quartet question ? surchur 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 05-16-2003 08:27 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:41 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com