Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-19-2006, 03:04 PM
LSW LSW is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 342
Default Can I start Playback at Session Start Time?

Very few things drive me crazy, but this is turning out to be one of them.

I am using an ADAT with a JL cooper Data Sync generating MTC.

In the Session window, the incoming time code is showing up. The Start session is set at say, 5 minutes. When I press play on the ADAT, PT just starts playing - it doesn't wait until the time gets to 5 minutes.

I have a feeing I need to set the Current Time Code position in the Setup menu - but it's greyed out.

Someone please help!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Chnging Session Start Time billborg Pro Tools Software (Mac) 0 11-15-2011 03:40 PM
Session start time problem. Monaco 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 03-02-2010 01:41 AM
MachineControl and Session Start Time - Bug? Chief Technician Post - Surround - Video 0 07-27-2005 10:14 AM
Session start time R0b M 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 05-06-2003 08:06 PM
Session start time Steeb Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 11-09-2001 06:04 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:38 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com