Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-09-2008, 07:53 AM
Karhu66 Karhu66 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 2
Default MBOX2PRO doesn\'t work with OSX 10.5.3/7.4.2p pre release

Is this really possible?
I have a MacBook 2.2 GHz Intel core duo and I was running 10.5.2 and PT 7.3.1 worked in that okay for me.
Today I downloaded 7.4 with the music production toolkit that I have and upgraded to OSX 10.5.3
Now the 7.4.2p doesn't find the hardware, it claims it's "not connected"?
How is this possible?
Reply With Quote
  #2  
Old 06-09-2008, 09:09 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,706
Default Re: MBOX2PRO doesn\'t work with OSX 10.5.3/7.4.2p pre release

Did you do a clean uninstall of 7.3.1 before installing the 7.4.2PR? If not - please try that. Actually, you'll need to do a clean uninstall of both, then restart and reinstall just 7.4.2PR.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #3  
Old 06-09-2008, 09:19 AM
EDurney EDurney is offline
Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: El Paso, TX
Posts: 283
Default Re: MBOX2PRO doesn\'t work with OSX 10.5.3/7.4.2p pre releas

MIne is working perfectly....

did you install 10.5.3 from the combo updater? because that`s what i did...

Hope that helps..
__________________
Pro Tools 10 / Duet 2 - Eleven Rack - Mbox 2 pro
MacBook Pro 2.2ghz Quad Core/ 8gb RAM/ 750HD

Pro Tools 9 HD / 192io / C24
Mac Pro Quad 2.66 / 8Gb Ram
Reply With Quote
  #4  
Old 06-09-2008, 09:42 AM
Karhu66 Karhu66 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 2
Default Re: MBOX2PRO doesn\'t work with OSX 10.5.3/7.4.2p pre releas

That actually did the trick. I just updated the OSX straight from Macs "update sofware" function.
This combo update did the trick and all works vey smoothly. Thank you:)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox2Pro not happy to work with UAD-2 Satellite jes FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 4 12-17-2013 05:34 AM
PT 9 on 64 bit W7 mbox2pro whitewaller Windows 2 05-02-2011 12:39 PM
how many pres can work on mbox2pro? cary chilton 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 03-24-2007 11:59 AM
Mbox2Pro gh4life 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 11-18-2006 09:42 PM
Release Date Set For Release - To Be Released Soon rockrev 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 10-30-2005 05:51 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com