Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-19-2011, 07:51 PM
Grizz1978 Grizz1978 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 16
Default Main Counter doesn't update when I click the timeline

I think I may have hit a key combination that disabled a setting I'm unaware of. Usually, I can click anywhere in the timeline and the main counter updates to show the location of the cursor. For some reason, it doesn't anymore. It also ignores loop play mode. I tried opening a few older sessions, where I know it worked fine, and got the same thing.

Does anyone know of a setting that would cause this to happen?

Thanks in advance.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-20-2011, 08:51 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 35,841
Default Re: Main Counter doesn't update when I click the timeline

Never seen this one. You could try trashing prefs and database files as that generally resets everything(you will need to go thru preferences and Midi Studio and reset all your choices). As for the Midi Studio setup, you can go there now and hit the Export button to save your setup. After you trash prefs and reboot, go back to Midi Studio and select Import to get your settings back
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 11-25-2011, 06:40 PM
Grizz1978 Grizz1978 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 16
Thumbs up Re: Main Counter doesn't update when I click the timeline

Awesome, that did it. Many thanks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Main counter question (pt 8) whitetar 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-18-2011 09:46 PM
Is it possible to show subframes in the Main Counter? lyrad Post - Surround - Video 0 05-26-2010 11:43 AM
Main Counter Question RichrdC Pro Tools M-Powered (Win) 0 02-11-2010 09:53 AM
timeline counter change hrs min sec Bill L Tips & Tricks 1 09-25-2009 10:53 AM
Main counter mode not switching using "counter" switch bashville ICON & C|24 2 08-07-2009 04:07 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com