Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-08-2004, 04:17 PM
TuT TuT is offline
Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: Sydney, Australia
Posts: 131
Default Bypsss buttons not working in 6.41

Hi all,

I am using (with mixed success) Protools 6.41 on a Mix TDM system.

My 'lastest' bug is this:
50% of the time the bypass buttons on plugins don't work. They always look to be unbypassed (plugin on). When I press the button nothing seems to happen BUT you can hear that the plugin IS being bypassed.
So the button is changing the audio, but the screen doesn't show any change. Seems like another graphics bug.

This error occurs mostly when I copy a plugin from one inset slot to another. If I disable the plugin, then re-enable this usually fixes the problem. But having to do this all day is very tiresome. The fault is happening on all plugins.

I have removed all but the digi plugins, plus about 4 others, to see if the problem goes away. No luck. I will try removing all but the Digi plugins next but I'm not hopeful.

Protools Mix 3 / 6.41 cs1
UAD-1 card with latest software plus latest VST-RTAS adapter
OSX 10.34
Apple dual G4 1.25GHz MDD
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox Pro some front panel buttons not working! azah FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 1 07-29-2015 03:33 AM
PT10 - transport buttons not working Led Artist Series 2 06-20-2013 02:35 PM
No Record buttons working since d/l 9.06 Tedly macOS 0 12-10-2011 12:28 PM
MBOX Pro Buttons Not Working BOSSHOG Pro Tools M-Powered (Win) 0 11-15-2011 11:13 AM
Group buttons just stop working uno1234 ProControl, Control|24, Command|8 5 03-09-2005 09:23 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:57 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com