Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S6

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 04-25-2020, 12:58 AM
Mishabou Mishabou is offline
Member
 
Join Date: Sep 2018
Location: Montreal
Posts: 88
Default Source buttons on MTM not working

Just did a clean install of Catalina, PT (2020.3) and latest DAD software and came across a strange problem.

The source buttons on the MTM that control my DAD's monitoring section is not working. I can change to different sources by clicking on the DAD's app but not on the S6.

All the other buttons and rotaries of the monitoring section work fine.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Automation mode buttons not working CalleWay Avid S1, S3, Dock and Control 7 09-22-2020 09:26 AM
Transport buttons next and prev not working artmcosta Artist Series 10 07-11-2017 04:27 PM
No Record buttons working since d/l 9.06 Tedly macOS 0 12-10-2011 12:28 PM
MBOX Pro Buttons Not Working BOSSHOG Pro Tools M-Powered (Win) 0 11-15-2011 11:13 AM
Bypsss buttons not working in 6.41 TuT Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 11-08-2004 04:17 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:23 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com