Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-01-2020, 07:07 AM
Ellis Beckwith Ellis Beckwith is offline
Member
 
Join Date: Jun 2019
Location: Shawnee Hills, OH
Posts: 68
Default Where Are My User Page SoftKeys?

I upgraded my OS to High Sierra so I could install PT 2020.3 and now all the softkeys I spent weeks setting up are GONE!

The Control App just shows the stock user pages. I worked hard and long to set up user pages and make modifications to stock pages to facilitate my workflow.

Is there a file somewhere that would contain the settings I had previous to the updates?

Will restoring my machine from a backup recover my settings?
__________________
Ellis Beckwith
iMac (mid 2011), Intel Core i5 2.5 GHz, 32GB; Samsung 500Gb SSD, PT 2019.5.0, Avid Control; M-Audio Oxygen 25, Faderport 1

Last edited by Ellis Beckwith; 04-01-2020 at 07:23 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-01-2020, 09:33 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,836
Default Re: Where Are My User Page SoftKeys?

The file is still there, you just need to load it from the load button in the soft key page

Sent from my HMA-L29 using Tapatalk
Reply With Quote
  #3  
Old 04-01-2020, 09:52 AM
Ellis Beckwith Ellis Beckwith is offline
Member
 
Join Date: Jun 2019
Location: Shawnee Hills, OH
Posts: 68
Default Re: Where Are My User Page SoftKeys?

Quote:
Originally Posted by EddieJones View Post
The file is still there, you just need to load it from the load button in the soft key page

Sent from my HMA-L29 using Tapatalk
Thanks Eddie
__________________
Ellis Beckwith
iMac (mid 2011), Intel Core i5 2.5 GHz, 32GB; Samsung 500Gb SSD, PT 2019.5.0, Avid Control; M-Audio Oxygen 25, Faderport 1
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Any way to Import a Page of SoftKeys from an older AppSet? massivekerry Artist Series 3 04-01-2020 01:15 PM
Pro Tools Control User on Page 1 juanjosalazar Avid S1, S3, Dock and Control 0 10-31-2018 09:40 PM
Toggle Mix/Edit Window on Page One of Softkeys .. john1192 Avid S1, S3, Dock and Control 1 06-29-2017 08:07 AM
Putting Layouts on Your User Page Peter Baird Avid S1, S3, Dock and Control 2 07-05-2016 02:55 AM
Installed 11 - User softkeys will not load lexaudio Artist Series 1 02-18-2015 12:48 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:34 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com