Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-19-2004, 04:06 PM
Bee-man Bee-man is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: NOLA
Posts: 60
Default Hd in firewire case;Do i set to master or slave??

I just got a new Western Digital 120gig hard drive.I already owned a firewire case that i want to install it in, but haven't attempted this before.

What should i set the little plastic "jumpers" to?......Would this be a master because it's on it's own?

TIA!
__________________
MDD DP 867 512mb OS X.3.7
001 w/6.4



Reply With Quote
  #2  
Old 04-19-2004, 07:02 PM
Slim Shady Slim Shady is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: Los Angeles, CA
Posts: 7,527
Default Re: Hd in firewire case;Do i set to master or slave??

Cable select is the best way to set it (which is probably the way it shipped), but if your enclosure doesn't support that, then set it to master.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-19-2004, 10:57 PM
Bee-man Bee-man is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: NOLA
Posts: 60
Default Re: Hd in firewire case;Do i set to master or slave??

Thanks Slim.
__________________
MDD DP 867 512mb OS X.3.7
001 w/6.4



Reply With Quote
  #4  
Old 04-20-2004, 05:54 AM
where02190 where02190 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Boston, Ma USA
Posts: 8,145
Default Re: Hd in firewire case;Do i set to master or slav

master.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Syncing 002 (master) to 001 (slave) Mac Steve Lagudi 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-26-2007 11:20 PM
PT 9 pin slave and master virtual23 Post - Surround - Video 0 01-27-2007 07:36 AM
Master or Slave smmdrum 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 05-01-2003 09:37 PM
bus/master/slave ?s for Mac gurus 372cat 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 04-02-2003 06:51 AM
slave or master Mike Glenn 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 12-04-2000 06:34 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:30 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com