Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-12-2019, 08:10 AM
@tention @tention is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: Cologne / Germany
Posts: 162
Default AudioSuite Clip by clip as default or fast switch?

Hey forum,

when using AutoAlign Post I usually prefer clip by clip operation, but often ProTools switches to entire selection mode.
Is there a key command or faster way than using the mouse to toggle the modes?

Would anybody know how to program a shortcut using keyboard maestro?
__________________
SOUND!
Reply With Quote
  #2  
Old 09-12-2019, 09:05 AM
Farhoof's Avatar
Farhoof Farhoof is offline
Member
 
Join Date: Jun 2014
Location: Netherlands
Posts: 169
Default Re: AudioSuite Clip by clip as default or fast switch?

Turn off the focus (red square) and keep the window open. My 2nd screen is filled with editing plugins. Also, get a 2nd screen
Reply With Quote
  #3  
Old 09-13-2019, 04:35 AM
@tention @tention is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: Cologne / Germany
Posts: 162
Default Re: AudioSuite Clip by clip as default or fast switch?

Quote:
Originally Posted by Farhoof View Post
Turn off the focus (red square) and keep the window open. My 2nd screen is filled with editing plugins. Also, get a 2nd screen
Do I need to get rid of my 3rd screen?
__________________
SOUND!
Reply With Quote
  #4  
Old 09-13-2019, 06:44 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 16,927
Default Re: AudioSuite Clip by clip as default or fast switch?

Quote:
Originally Posted by @tention View Post
Do I need to get rid of my 3rd screen?
No. Update to Catalina in few weeks, then wait for PT compatibility, later add your iPad for 4th screen
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audiosuite "clip by clip" not working under 12.6 SD2 Pro Tools 12 1 10-15-2018 12:30 PM
Nudging a clip past another clip removes the stationary clip evil.beasts Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 11-01-2017 11:08 AM
x form rendering blank files when choosing clip by clip audiosuite dj_grimmace AAX Plug-ins 2 06-21-2017 11:29 AM
x form rendering blank files when choosing clip by clip audiosuite dj_grimmace Pro Tools 11 1 03-04-2017 12:35 PM
Clip Effects Enabled by default cshaw Pro Tools 12 0 09-30-2016 08:52 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:54 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com