Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-03-2012, 04:42 PM
sw0mgt sw0mgt is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 41
Default 002 rack "clicks" and Windows beeps when "Setting Up Midi" or

When Pro Tools is on the "Setting Up Midi" phase, the box clicks a few times, Windows device manager makes the familiar "Beep" noise (as if the box turned off), and the software hangs. What does this mean?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Does "Westmere" qualification apply to "Bloomfield" and "Gulftown" also? bashville Pro Tools 10 5 03-23-2013 04:04 PM
Eleven rack (11R) slow booting past "setting up midi" Edleigh 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 10-25-2011 10:44 PM
Protools LE 8 hang while "setting up peripherals" and while "loading tracks" xfarre 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-22-2011 08:37 AM
hardware buttons for "preview", "capture" and "punch" evs Post - Surround - Video 1 12-06-2010 01:28 PM
setting levels "naturally" vs. what "the books" say Felix Tips & Tricks 8 12-19-2001 06:23 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:58 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com