Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-25-2005, 04:27 AM
richsorr richsorr is offline
Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 241
Default waves plug ins preset menu

I have a bunch of plug in settings in the preset menu for my waves plugs. i didnt save them to a file, just selected "put into preset menu as.." under save. how do I get rid of these? there are far too many. also under all of my other plug ins all of the factory presets are gone, how can i get these back? i searched all over my harddrive finding out how to do both of these and have found nothing. should i reinstall everything? this is really starting to make using plug ins a hassle
Reply With Quote
  #2  
Old 07-25-2005, 03:46 PM
richsorr richsorr is offline
Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 241
Default Re: waves plug ins preset menu

anyone???
Reply With Quote
  #3  
Old 07-26-2005, 08:56 PM
richsorr richsorr is offline
Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 241
Default Re: waves plug ins preset menu

bump..
Reply With Quote
  #4  
Old 07-27-2005, 10:25 PM
richsorr richsorr is offline
Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 241
Default Re: waves plug ins preset menu

Reply With Quote
  #5  
Old 07-29-2005, 04:58 AM
richsorr richsorr is offline
Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 241
Default Re: waves plug ins preset menu

someones gonna know...
Reply With Quote
  #6  
Old 07-29-2005, 08:21 AM
Cliffy_Boy's Avatar
Cliffy_Boy Cliffy_Boy is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Montréal, Québec
Posts: 5,089
Default Re: waves plug ins preset menu

To get access to your settings you need to reset the path to the root directory where the plugin settings are. This should be Library-Application Support - Digidesign - plugin settings.

In this path you can delete the settings from that folder. I suggest creating a new folder with the name Old Settings or something like that and drag them in - just in case.
__________________
Cliff Stendel
-iMac 5K 32g
-PT12. HDX
-HD I/O 8x8x8. -HD Omni -Avid S3


-API 2500 -API 5500 -UA 2-1176 -UA 2-610
-Neve 1073, Chandler LTD-1 -Eventide H8000FW -Lexicon PCM96
-Bricasti M7. -Joe Meek channel.


-Waves Mercury, Flux all, Softube All, Plugin Alliance all, McDSP all, Sonnox All, MH production, Wave Arts,a bunch more
-Moog Voyager XL, Nord Piano, Hartmann Neuron, ARP Axxe, Gibson Les Paul, Mesa Boogie Roadster, Kemper, Taylor T5 and T5-12
Reply With Quote
  #7  
Old 07-29-2005, 08:42 AM
jlcnyc jlcnyc is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: hell's kitchen
Posts: 687
Default Re: waves plug ins preset menu

to delete Waves user presets...
hold command (apple) + option key and click on "load" button on the plug-in.
this will offer the option of deleting user presets
(I always have trouble remembering this trick. Waves does a good job of hiding this info)
__________________
www.jeffreyleecampbell.com
Mac Pro 2.8 GHz Quad
16GB RAM
Apogee Rosetta 200/ UA LA-610
Genelec 8030A/7050b
McDSP, Waves, Sony, URS, Spectrasonics, BFD, Altiverb
Reply With Quote
  #8  
Old 07-29-2005, 03:01 PM
richsorr richsorr is offline
Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 241
Default Re: waves plug ins preset menu

perfect. thanks a bunch
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Load waves setup file without changing active preset SupreGlu General Discussion 2 11-18-2013 05:40 AM
Structure Free - Garbled Preset Drop Down Menu RokVox Virtual Instruments 3 11-15-2013 07:39 PM
Preset Menu Not Working! lukec 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 11-08-2007 08:17 AM
Waves 4.0 preset deletion. WizDoomBorn 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 01-30-2004 08:58 PM
Waves Plugs show up twice in Plug Ins Menu Delusion 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 08-05-2003 08:35 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:25 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com