Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-21-2011, 08:54 PM
Kelly Mulhollan Kelly Mulhollan is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Fayetteville, Arkansas
Posts: 2
Default lost ability to control my transport

I dropped my wireless mouse while recording today and and when I picked it up, i could no longer control my position in the song anymore. My mouse still sets a cursor point when i click but it has no effect on the starting point. I hit return to zero and now it is stuck on zero. I can play the song but I cannot restet the starting point. I tried to set a record zone further into the track but when I hit record, it just start in a random place a few bars into the song. Very strange. Can anyone help me reset or ?? I have shut down and re- started but the problem is still there and it is the same on any file I try to work on. Thanks so much, Kelly Mulhollan
Reply With Quote
  #2  
Old 01-21-2011, 11:40 PM
Top Jimmy's Avatar
Top Jimmy Top Jimmy is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2005
Location: Spokane, WA
Posts: 5,278
Default Re: lost ability to control my transport

It sounds like the "Link Timeline and Edit Selection" button got unticked.

Edit window>Tools section. It's the button directly beneath the grabber tool button.
__________________
James Cadwallader

Hackintosh - Gigabyte Z77X-UP5TH, Intel Core i7-3770K, 32GB 1600Mhz DDR3, 2x SATA 6Gb/s 240GB SSD, 3x SATA 6Gb/s 1TB HDD, 1x Glyph 2TB USB3 HDD, Mojave 10.14.4.

Pro Tools HD Native 2020.3, Focusrite Red 8Pre, Mbox 3 (Mac)
Pro Tools 11.3.2, Mbox2 (Win 7)

Presonus Faderport, Pro Tools | Control
Reply With Quote
  #3  
Old 01-22-2011, 07:28 AM
Kelly Mulhollan Kelly Mulhollan is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Fayetteville, Arkansas
Posts: 2
Default Re: lost ability to control my transport

Top Jimmy, I can't thank you enough! That did it. Saved me $39.95! Thanks, Kelly Mulhollan
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Seem to have lost 90% of my RTAS ability? crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 08-29-2009 06:26 PM
lost the ability to Consolidate in PT 7.4cs4 TheMusicGuy Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 05-27-2008 06:07 PM
lost the ability to Consolidate in PT 7.4cs4 TheMusicGuy Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 05-27-2008 06:02 PM
i've lost the ability to rewire..help!! theshockdave 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 05-28-2004 02:39 PM
Lost ADAT sync-ability with 5.1 ?? drunton 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 04-12-2001 10:21 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:46 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com