Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-28-2009, 10:05 AM
Table Syrup Records's Avatar
Table Syrup Records Table Syrup Records is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Minneapolis
Posts: 1,485
Default 002 Surface issue - Faders snap to 0 when Record Enabled, Firmware?

I built a Quadcore for a client.

Previously he was using an old version of LE, something like 6.7 or 6.9

When we installed PT 7.1 or 7.3 or whatever it is, he had a session going on another PC with the 002 Surface so we used the 002 Rack for the install stuff.

Now, on the new Quad, with the 002 Surface, when he record enables, that track's fader jumps to 0 (Zero) and then jumps back to it's proper position when Record Enable is removed from that track.

Firmware? Is the firmware for the 002 Surface on the install CD?

Or is it a particular glitch to the version of LE?

If that's the case I'll have to find out which version it is and have him update......

Kinda sounded like a firmware thing to me as we hadn't had the 002 Surface connected during install of PT......?
__________________
Shorty: Table Syrup Records

Mac Pro 5,1 3.33 GHz Hex, 32GB
EFI Flashed - 5 GT/s Modded 7950, Dual Apple 23"
OSX Sierra
Pro Tools HD 11.2.2
Waves IOS, IOX, STG2412
Extreme Server (x2)
Logic Pro X, DSP Quattro, Final Cut Pro X
Waves Mercury+SSL+AbbeyRoads
Trident S65 with embedded US-2400

Live:
2012 Mac Mini, Dual SSD, i7 2.4, 16GB
Win 10, OSX Sierra
LV1, MRSG
Hardware from above (same gear)
Dual Dell P2418HT Touch Screens
Waves Icon X (x2), M, with Screens
Custom enclosure
Reply With Quote
  #2  
Old 05-28-2009, 10:46 AM
daeron80 daeron80 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Orlando, Florida, USA
Posts: 3,684
Default Re: 002 Surface issue - Faders snap to 0 when Record Enabled, Firmware?

Preferences: Operation: Link Record and Play Faders.
__________________
David J. Finnamore

Nyquist was right.

PT 2020.5 Ultimate | Omni | macOS Mojave
PT 2020.6 | Saffire Pro 40 | Win10
Reply With Quote
  #3  
Old 05-28-2009, 11:25 AM
Table Syrup Records's Avatar
Table Syrup Records Table Syrup Records is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Minneapolis
Posts: 1,485
Default Re: 002 Surface issue - Faders snap to 0 when Record Enabled, Firmware?

k, I'll tell him.

I've never had that happen on my systems
__________________
Shorty: Table Syrup Records

Mac Pro 5,1 3.33 GHz Hex, 32GB
EFI Flashed - 5 GT/s Modded 7950, Dual Apple 23"
OSX Sierra
Pro Tools HD 11.2.2
Waves IOS, IOX, STG2412
Extreme Server (x2)
Logic Pro X, DSP Quattro, Final Cut Pro X
Waves Mercury+SSL+AbbeyRoads
Trident S65 with embedded US-2400

Live:
2012 Mac Mini, Dual SSD, i7 2.4, 16GB
Win 10, OSX Sierra
LV1, MRSG
Hardware from above (same gear)
Dual Dell P2418HT Touch Screens
Waves Icon X (x2), M, with Screens
Custom enclosure
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Solution to "Track could not be record-enabled" issue with PT10 and Eleven Rack spankyq Pro Tools 10 8 04-20-2015 08:19 AM
Tech Alert!: 2.8.5/2.9 Firmware Download Issue (Faders 9-16) Avid Pro Mixing Support VENUE Live Sound Systems 7 03-30-2011 04:18 AM
MIDI record enabled and found but wont record BCRich 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 10-23-2010 12:51 PM
faders still no go after firmware update? redchair ProControl, Control|24, Command|8 3 08-23-2008 10:37 AM
Moving faders with all group enabled? Question Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 05-08-2002 05:09 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:57 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com