Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools | First Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-05-2020, 06:57 PM
Caterpillar Caterpillar is offline
Member
 
Join Date: Aug 2020
Location: Hong Kong
Posts: 2
Default Pro Tools First cannot detect my plugin Keyboard

Hi.

I have just updated to Pro Tools First 2019.06 version. However, my Pro Tools First cannot detect my keyboard while my pc shows my keyboard working. Can anyone suggest what I can do?

My hardware spec:
PC - Windows 10
Keyboard - M Audio Mark III 61 Keys

Please help.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-06-2020, 09:17 AM
albee1952 albee1952 is online now
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 35,722
Default Re: Pro Tools First cannot detect my plugin Keyboard

Have you gone to Setup>Midi>Midi Studio and set the keyboard up on that screen?
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 08-06-2020, 06:51 PM
Caterpillar Caterpillar is offline
Member
 
Join Date: Aug 2020
Location: Hong Kong
Posts: 2
Default Re: Pro Tools First cannot detect my plugin Keyboard

Pro Tools First just closed when it said it could not detect my KB. I could not go to the setup page
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Midi Keyboard / Control Surface That Fully Controls Pro Tools 10 + 11 Icluding Plugin mmk MIDI 0 07-03-2014 03:03 PM
Pro Tools unable to detect Mbox 2 KangarooOne 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 01-04-2013 06:49 PM
Pro Tools 8.0.3 won't detect Axiom Pro 61 SweetNAMese MIDI 0 02-27-2012 10:52 AM
Pro Tools 6.4 won't detect Digi 001 wallmg Digidesign Hardware & Software 4 03-23-2010 07:40 PM
Does not detect Valid pro tools. Finished 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 12-17-2009 11:04 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:10 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com