Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-27-2020, 12:35 PM
Genao25 Genao25 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2020
Location: Yonkers/united states of america
Posts: 4
Default R.A Number for retail return pro tools 12

Hello i have Pro Tools12 Perpetual License and my updates and support plan expired i run it on my Imac it was repaired recently they upgrade my operating system to high sierra now my pro tools12.7.1 is not working properly. I Went to a Guitar Center and was sold a update and support plan renewal instead of a reinstatement. I tried to return it its been about a week and they keep telling me that they are waiting on guys to send them a r.a number. I was wondering if you can help with this r.a number thing so i can get the reinstatement instead of the renewal.

Thank you!
Reply With Quote
  #2  
Old 06-27-2020, 12:41 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 20,155
Default Re: R.A Number for retail return pro tools 12

Hi, welcome to the community.

Sorry to hear you had bad luck. Someone at Avid is taking care of this soon enough. IF nothing happens, bump this thread up and we will escalate the issue.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-02-2020, 03:42 PM
Genao25 Genao25 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2020
Location: Yonkers/united states of america
Posts: 4
Default Re: R.A Number for retail return pro tools 12

How do i "bump a thread up"
Reply With Quote
  #4  
Old 07-03-2020, 02:28 AM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is online now
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 12,968
Default Re: R.A Number for retail return pro tools 12

Quote:
Originally Posted by Genao25 View Post
How do i "bump a thread up"
You dont need to do anything as Avid are doing the best they can and will help you as soon as possible.
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #5  
Old 07-05-2020, 08:59 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,764
Default Re: R.A Number for retail return pro tools 12

Quote:
Originally Posted by Genao25 View Post
Hello i have Pro Tools12 Perpetual License and my updates and support plan expired i run it on my Imac it was repaired recently they upgrade my operating system to high sierra now my pro tools12.7.1 is not working properly. I Went to a Guitar Center and was sold a update and support plan renewal instead of a reinstatement. I tried to return it its been about a week and they keep telling me that they are waiting on guys to send them a r.a number. I was wondering if you can help with this r.a number thing so i can get the reinstatement instead of the renewal.

Thank you!
Hi,

Apologies for the delay. Not sure why they'd need an RA number for your renewal plan since it has not been used yet. Have you told them that it has not yet been used? I believe the RA number is needed if the product or code has been used. Can you also fill up a form at http://avid.force.com/Support/RegistrationCaseCreation then include all info including the code from GC. Then let us know the case number.

Thank you,
Tope
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #6  
Old 07-09-2020, 09:02 AM
Genao25 Genao25 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2020
Location: Yonkers/united states of america
Posts: 4
Default Re: R.A Number for retail return pro tools 12

They sold me Download code so there is a step on the receipt that takes you to www.avid.com/redemption witch i did before i noticed it was the wrong type of code. then it told me to go to my products/subscriptions and enter the code there thats when i noticed it was asking for a reinstatement code instead of the renewal code that they sold me so i believe the product is activated but not actually bien used cause it wont take the code when i get to my products and subscription page (OR, for reinstatement purchases made through your Avid Reseller:) i enter the code i was sold and get a error code because i need the reinstatement not the renewal
Reply With Quote
  #7  
Old 07-09-2020, 11:58 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,764
Default Re: R.A Number for retail return pro tools 12

Quote:
Originally Posted by Genao25 View Post
They sold me Download code so there is a step on the receipt that takes you to www.avid.com/redemption witch i did before i noticed it was the wrong type of code. then it told me to go to my products/subscriptions and enter the code there thats when i noticed it was asking for a reinstatement code instead of the renewal code that they sold me so i believe the product is activated but not actually bien used cause it wont take the code when i get to my products and subscription page (OR, for reinstatement purchases made through your Avid Reseller:) i enter the code i was sold and get a error code because i need the reinstatement not the renewal
I see! Thanks for the info! Now the code is showing errors because it's not the correct code for your license. You can start up a support case at http://avid.force.com/Support/RegistrationCaseCreation then let me know the case number so I can have the support team respond with a confirmation Email that the code has not appeared on Avid's records. Please include in the description the code you used and attach the receipt if possible.

Thanks!
Tope
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #8  
Old 07-12-2020, 06:23 AM
Genao25 Genao25 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2020
Location: Yonkers/united states of america
Posts: 4
Default Re: R.A Number for retail return pro tools 12

Thank you my case number is 03980167
Reply With Quote
  #9  
Old 07-12-2020, 01:16 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,764
Default Re: R.A Number for retail return pro tools 12

Quote:
Originally Posted by Genao25 View Post
Thank you my case number is 03980167
Thank you. I've escalated this to the licensing team.

Tope
AVID Community
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fs Pro Tools 10 License, iLok2 and Retail Disk Set sunburst79 Buy & Sell 10 02-21-2013 01:54 PM
Where can I get a Return Authorization number Dual0568 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 01-16-2009 12:05 PM
Return/Enter key won't return to 0:00 on Pro Tools LE on Mac marcnyc Pro Tools M-Powered (Mac) 2 08-31-2007 02:29 PM
Pro Tools HD 7.3 retail boxed with manual? Milamber Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 12-11-2006 05:07 PM
iTune blues: Number nine. Number nine. Number nine. shaggy Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 01-31-2001 08:12 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:00 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com