Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-06-2010, 11:04 AM
dan000 dan000 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 5
Question PT HD2 voices (process card)

According to PT9 news PDF. Any PTHD expanded system (HD2 or more) maximum number of voices is 192 on 44.1K or 48K.

My system now is PT HD2, 8.03. Maximum available voices are 128.
There is nothing about accel or process card info on PDF, only "any protools HD expanded system".

Then, If I buy PT9 I will have 192 voices now with PTHD2 process card?

(Im talking about voices and no tracks!)
Reply With Quote
  #2  
Old 11-06-2010, 11:15 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,572
Default Re: PT HD2 voices (process card)

Quote:
Originally Posted by dan000 View Post
According to PT9 news PDF. Any PTHD expanded system (HD2 or more) maximum number of voices is 192 on 44.1K or 48K.

My system now is PT HD2, 8.03. Maximum available voices are 128.
There is nothing about accel or process card info on PDF, only "any protools HD expanded system".

Then, If I buy PT9 I will have 192 voices now with PTHD2 process card?

(Im talking about voices and no tracks!)
Hi,

With PT9 you will have 192 voices when running as a native system!

When running under DAE you will have the same as you do now.

Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Difference between accel card and process card? MX582 Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 08-11-2010 08:29 AM
Does adding a 2nd Process card increase tracks/voices? STL Audio Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 10-11-2009 06:34 PM
What are the differences between a process card and an accel card? mboxpro Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 10-15-2008 05:44 AM
HD Process card vs. Accel card Eric Seaberg Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 09-10-2004 01:29 PM
Accel card with HD Process card Jazzbass56 Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 07-22-2004 11:54 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com