Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-15-2006, 08:58 PM
Imagine Imagine is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Toluca Lake, CA
Posts: 1,334
Default Mac Pro 2.66, Firewire 1814, 10.4.7

Anyone have this running? Seems the current driver does not work. Everytime we boot up, we get the usual "Unable to locate Interface..."

Thanks.
__________________
Dean
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Firewire 1814 is not working again DimitrisG Pro Tools M-Powered (Win) 11 11-06-2008 05:30 AM
No other way than the Firewire 1814? shultzee13 Pro Tools M-Powered (Win) 4 08-12-2008 12:54 PM
003 vs. M-audio firewire 1814 legacygone 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-11-2008 07:41 AM
Midi with firewire 1814? sethbrand Pro Tools M-Powered (Win) 3 08-14-2006 03:32 PM
Firewire 1814 Bill Pillmore Pro Tools M-Powered (Mac) 0 11-08-2005 04:38 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:33 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com