Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-08-2009, 07:52 AM
buckaroo buckaroo is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 311
Default Keeping the 96io SPDIF "open"??

I have a Digi 96io with a Fast track Pro running into it from another Computer into the spdif input.

Is there anyway to set up the 96io so it monitors this input all the time?

I keep having to go into PT or whatever program im using and arm a track with record to get the input??

Is there a way to keep this open? so i can always hear the spdif input regardless?

I'm sure my old MOTU 828mk2 used to be able to do this before i upgraded?

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 10-08-2009, 09:31 AM
Sean Russell Sean Russell is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: DC Metro
Posts: 1,286
Default Re: Keeping the 96io SPDIF "open"??

How about an Aux track?
__________________
... but does it help the chorus?
Reply With Quote
  #3  
Old 10-08-2009, 10:13 AM
buckaroo buckaroo is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 311
Default Re: Keeping the 96io SPDIF "open"??

hi Sean

How do you mean an Aux track with SPDIF?

Still learning PT so not up to scratch! Could you elaborate a little?

Also I use my 96io within Ableton and its the same there - (unless I do the Aux track as you describe?) but basically wanted the SPDIF input open in all programs that I use my 96io in...

Any help would be great.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Pinning" the tempo ruler / keeping regions in time when moving geelo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 01-17-2016 12:08 PM
Cannot open PT9 Session in PT10 - ""could not complete the open sessions command..." median Pro Tools 10 5 10-01-2013 12:14 PM
PT9 Session Troubles - "Bus Error" in "Main Thread" & Could not complete the Open... tohmit macOS 5 03-23-2011 01:13 PM
hardware buttons for "preview", "capture" and "punch" evs Post - Surround - Video 1 12-06-2010 01:28 PM
PT 8.1 audio "hits" or "pops" when i open files from PT7... djoeyd77 Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 10-31-2009 04:59 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:47 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com