Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-08-2010, 04:06 PM
sgaree sgaree is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 1
Default Xpand2 will not play defualt presets

My Xpand 2 will not play any of its default settings ;i.e, soft pad, bright pad, huge pad, etc. The only way I can sample the sound is by clicking with the pecil tool in the track. When I click on a sample setting my Xpand2 doesn't play the sample sound. (For example, Auronaut, from Soft Pad does not play after it is clicked on.) The tracks LED light does not display also so I know that it is not just a speaker error but instead a software error of some kind.

I have installed Pro Tools 8.0.4 on my computer to the book and have no clue why this is happening to me. PLEASE HELP i am running out of ideas


Dell 5100
Intel Pentium 4 2.80GHz processor
4.0 GB RAM
64 bit Windows 7 Ultimate
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
which presets in Xpand2? Suke AAX Plug-ins 2 09-03-2013 02:27 PM
Scrolling Through Presets in Xpand2 goat1927 Pro Tools M-Powered (Mac) 2 07-10-2012 11:06 PM
XPAND2 missing my patches and presets iamkimosabi Virtual Instruments 1 06-07-2012 11:34 PM
"XPAND2.big" Xpand2 Can't Finde The Factory Content?? toolgirl macOS 1 02-29-2012 08:04 PM
Changing Xpand2 presets with Axiom pro 61 Sofine Virtual Instruments 7 11-10-2009 02:54 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:40 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com