Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > ProControl, Control|24, Command|8

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-05-2004, 08:14 AM
nbennett nbennett is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 117
Default \'Plutec\' ?

hey i just saw this:

http://www.digidesign.com/gaincontrol

what's in the '$595 value' 'Bomb Factory Plutec Bundle' ?

i can't find any information on it anywhere...

thanks
__________________
Macbook 2.4Ghz/4GB
002R
10.5.5
Reply With Quote
  #2  
Old 08-05-2004, 10:06 AM
Dutchmuzik Dutchmuzik is offline
Member
 
Join Date: Jan 1999
Location: Orlando, FL
Posts: 2,025
Default Re: \'Plutec\' ?

It's the Pultec plug-in EQ bundle
Reply With Quote
  #3  
Old 08-05-2004, 11:30 AM
nbennett nbennett is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 117
Default Re: \'Plutec\' ?

got it:

http://www.digidesign.com/products/d...roduct_id=4165
__________________
Macbook 2.4Ghz/4GB
002R
10.5.5
Reply With Quote
  #4  
Old 08-07-2004, 07:55 AM
Shobiz Shobiz is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 29
Default Re: \'Plutec\' ?

What if you purchased the Command 8 before July 1st, are we still eligible?
__________________
OUT!
Reply With Quote
  #5  
Old 08-12-2004, 04:38 PM
George Ware George Ware is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: El Paso Tx
Posts: 224
Default Re: \'Plutec\' ?

DAMN!!!!!!!!!!!!
Missed it, I bought mine on 4 May 2004.

George Ware
Reply With Quote
  #6  
Old 08-19-2004, 04:22 AM
macr0w macr0w is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Charlotte N.C.
Posts: 1,449
Default Re: \'Plutec\' ?

You know digi ought to make that available to loyal users like us who rushed out and bought this thing as soon as it came out. It's allways the same, once sales start to lag a bit, HEY! lets put out a plugin bundle to see if we can generate more sales. Works for them sucks for us.
__________________
Intel I7 920
Asus P6T
Digi 002R.
Command/8
PTLE 7.1 MPT
www.clearspotrecording.com
Reply With Quote
  #7  
Old 09-01-2004, 04:25 PM
milko milko is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 21
Default Re: \'Plutec\' ?

I agree come on digi we purchased it from the start look after us !!!!

PLEASE !!!
__________________
===========
Apple G5 2.0 DP
4 Gig Ram, 2 x 250 HDs
HD2, 192 I/O with A/D expansion
Digidesign PRE and Midi I/O
Reply With Quote
  #8  
Old 09-07-2004, 07:28 PM
George Ware George Ware is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: El Paso Tx
Posts: 224
Default Re: \'Plutec\' ?

Quote:
I agree come on digi we purchased it from the start look after us !!!!

PLEASE !!!
What about giving the Pultec and Fairchild to the customers who bought the C8 as soon as they hit the stores, I even paid for over night shipping from Alto Music.

George Ware
Reply With Quote
  #9  
Old 09-08-2004, 05:21 AM
Jonesyjay Jonesyjay is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 19
Default Re: \'Plutec\' ?

Or how about, at least, offer us the Pultec Bundle at a "reduced" price??

anyone?
__________________
Intel Core2Duo E6750 @ 2.66 GHz
WinXP sp3
2 Gig RAM
DIGI002R Tweakhead Mod
Command |8
PTLE 8.0 cs3
Blue Sky Pro-Desk Monitors
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:17 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com