Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-12-2007, 12:26 PM
agradl agradl is offline
Member
 
Join Date: Nov 1998
Location: world
Posts: 352
Default Apple OSX MIDI drivers killed with latest 7.3.1cs5 upgrade

it looks like you killed the (Apple OSX V1.7) MIDI driver with the latest 7.3.1cs5 upgrade!

I do work with a Emagic MT4 interface on my Mac. After installing 7.3.1cs5 I am not able to run MIDI into my Protools session anymore,... !!!!!!!!!!!!!
MIDI input is recordnize on the interface whenever I play something on my keyboard!

Please help me !!!!

best regards, andy
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No midi inputs shown(after downloading latest Digi drivers)for 003 rack,audio latency studiostrat 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-18-2014 11:26 AM
7.3.1 cs 7 upgrade killed my system... kennai Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 07-07-2008 08:45 AM
Latest XP Pro Drivers. Craigo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 12-30-2005 05:06 PM
Has Apple killed Logic? analog8 Pro Tools TDM Systems (Mac) 69 02-16-2004 06:24 PM
HD upgrade has killed my system..doh ! adam_w1 Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 07-13-2002 06:55 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:13 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com